اخبار داغ

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبر داد؛

رفع تصرف ۱/۵ هکتار از حریم رودخانه هشنیز در هرمزگان

رفع تصرف ۱/۵ هکتار از حریم رودخانه هشنیز در هرمزگان
قهرمانی از رفع تصرف ۱/۵ هکتار از حریم رودخانه هشنیز در شهرستان پارسیان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار داشت: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر لزوم آزادسازی سواحل دریا، رودخانه‌ها و اراضی ملی، به دستور رئیس حوزه قضایی پارسیان نسبت به آزادسازی بیش از ۱/۵ هکتار از بستر و حریم رودخانه هشنیز در این شهرستان اقدام شد.

وی در ادامه افزود: طبق بازدیدهای میدانی مسئولین قضایی و گزارش های دریافتی از اداره آب و فاضلاب شهرستان پارسیان، متصرفان غیرمجاز طی سال های اخیر مستحدثاتی را در محدود این رودخانه ایجاد کرده بودند که بر اساس نظریات کارشناسی، تخلفات آنها محرز گردیده و باید بستر و حریم این رودخانه آزادسازی می شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین آزادسازی اراضی ملی و رفع تصرف از منابع طبیعی را از جمله مهمترین اولویت‌های دادگستری استان هرمزگان در راستای اجرای بند دوم اصل ۱۵۶ قانون اساسی و ناظر بر احیای حقوق عامه عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: هرگونه زیاده‌خواهی و دست‌اندازی به اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی، واکنش قاطع دستگاه قضایی و مجازات متخلفین را به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه