اخبار داغ

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث استان زنجان:

شنا در سد حسن ابدال جان جوان ۱۸ ساله را گرفت

شنا در سد حسن ابدال جان جوان ۱۸ ساله را گرفت
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث استان زنجان گفت: روز گذشته اعلام شد فردی جهت شنا وارد سد حسن ابدال شده است و احتمال غرق شدگی وی وجود دارد با اینکه اقدام احیا انجام شد اما متاسفانه این فرد فوت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داریوش تقی‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: روز گذشته ساعت ۱۸:۴۰ دقیقه اعلام شد فردی جهت شنا وارد سد حسن ابدال شده است و احتمال غرق شدگی وی وجود دارد. بلافاصله ۱ کد آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی افزود: این فرد که جوانی ۱۸ ساله بود با اینکه مورد احیا قلبی و ریوی قرار گرفت اما متاسفانه جان خود را از دست داد و جسد وی تحویل عوامل انتظامی شد.

,

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث استان زنجان تاکید کرد: افرادیکه برای فرار از گرما و تفریح به استفاده از آب، این مایع فرح بخش و شنا در مناطق ممنوعه روی می‌آورند باید به نکات مهمی برای حفظ جان خود توجه داشته باشند.

,

وی عنوان کرد: مردم برای شنا حتما از اماکن آبی مجاز که تحت پوشش منجی غریق باشد، استفاده کنند. و از شناکردن درسدهای خاکی، آبگیرها و رودخانه‌ها به جد باید خودداری کنند چراکه این محل ها تحت پوشش نجات غریق نیست و شنا کردن در این مکان‌ها حتی برای افراد ماهر و آشنا به فن شنا نیز خطرآفرین است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه