مدیر شرکت گاز استان یزد:
گاز هزار مشترک در استان یزد قطع است
عقلی مدیر شرکت گاز استان یزد گفت:هم اکنون گاز هزار مشترک از ۵۰۰ هزار مشترک در استان یزد، قطع شده است تا پس از ایمن سازی منطقه، اقدام به تعمیر و برقراری جریان گاز در این مناطق کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید عقلی در گفتگو با یزدرسا گفت: خطوط انتقال گاز در سطح استان دچار مشکل نشده است، اما خطوط شبکه و توزیع در برخی مناطق روستایی از جلمه بنادک سادات، منطقه اسلامیه شهرستان تفت، روستاهای منطقه درین میبد و برخی مناطق شهر یزد دچار آسیب دیدگی شوند که بخشی از آنها تعمیر و گاز صل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,مدیر شرکت گاز استان یزد ادامه داد: در حال حاضر شاهد ۷۵ مورد شکستگی لوله گاز ناشی از تخریب منازل مسکونی در سطح استان هستیم مجبور شدیم در برخی نقاط گاز را قطع کردیم.
,عقلی گفت: هم اکنون گاز هزار مشترک از ۵۰۰ هزار مشترک در استان یزد، قطع شده است تا پس از ایمن سازی منطقه، اقدام به تعمیر و برقراری جریان گاز در این مناطق کنیم.
,وی با بیان اینکه شهروندان برای گزارش قطعی گاز با ۱۹۴ تماس بگیرند، گفت: بافت قدیم و فرسوده یزد از جمله مناطق سردوراه یزد، اکبرآباد یزد و خیابان دهم فروردین دچار قطعی گاز هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه