اخبار داغ

نماینده مردم ۶ شهرستان استان یزد:

مسئولان سرمایه گذاران دلسوز را حمایت کنند/محرومیت در برخی مناطق معدنی موج می زند

مسئولان سرمایه گذاران دلسوز را حمایت کنند/محرومیت در برخی مناطق معدنی موج می زند
نماینده مردم ۶ شهرستان استان یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: سرمایه گذاران معدودی در مناطق محروم استان یزد سرمایه گذاری کرده اند که این افراد دلسوز باید حمایت شوند تا دست مردم را بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمدرضا صباغیان در مراسم بهره برداری از کارخانه کنسانتره ۵۹۰ هزار تنی و واحد پیش فرآوری ۱.۵ میلیون تنی سنگ آهن شرکت مینای کویر سماء با حضور وزیر صمت در مروست با اشاره به کمبودها و محرومیت های موجود در شش شهرستان حوزه انتخابیه خود اظهار داشت: این شهرستانها به رغم همه این محدودیت ها، ظرفیت هایی نیز دارند که باید از آنها استفاده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی عنوان کرد: متاسفانه این کمبودها، مهاجرت مردم این مناطق را به دنبال داشته اما برخی سرمایه گذاران با دلسوزی و مسئولیت پذیری خود اقدام به سرمایه گذاری کرده اند که لازم است از آنها به طور جدی حمایت شود.

,

صباغیان همچنین خواستار پیگیری مسئله آب در این مناطق، همچنین گازرسانی و تکمیل امکانات بهداشتی و درمانی در مناطق محروم استان یزد شد.

,

وی تاکید کرد: اگر مسئولان دست سرمایه گذاران را بگیرند و از آنها حمایت کنند، در واقع دست مردم را گرفته اند.

,

نماینده مردم شش شهرستان استان یزد ادامه داد: برخی سرمایه گذاران در کنار واحدهای صنعتی و تولیدی، سایر بخش ها را نیز آباد کرده اند و در همه زمینه های بهداشتی، درمانی، آبرسانی و ... به مردم خدمت رسانی کرده اند که اینها باید مورد توجه دولت باشد.

,

صباغیان افزود: بسیاری از مردم به خاطر نبود این امکانات، محل سکونت خود را ترک می کنند اما اگر سرمایه گذاران دلسوز حمایت شوند، دیگر شاهد مهاجرت مردم نیز نخواهیم بود.

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه