فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه خبر داد:
اعمال قانون ١٢٧ دستگاه خودرو در کهگیلویه
سرهنگ موسوی از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد و گفت: در راستای این طرح ١٢٧ دستگاه خودرو در کهگیلویه اعمال قانون شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سید محمد موسوی در گفت و گو با صبح زاگرس اظهار کرد: این طرح با مشارکت یگان های انتظامی و با تعامل پلیس راهور و با هماهنگی مرجع قضایی در محل های پر تردد و میادین شهر با هدف ارتقاء نظم و امنیت و آسایش و آرامش مردم با محوریت پیشگیری از تردد خودروهای متخلف و فاقد پلاک و پلاک مخدوش و موتورسیکلت های فاقد مدارک و مزاحم به مرحله اجراء در آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی افزود : در اجرای این طرح ١٢٧ دستگاه خودرو اعمال قانون ، ۵٨ دستگاه خودروی فاقد پلاک ، پلاک مخدوش و شیشه دودی توقیف و به پارکینگ انتقال داده شدند٠
,موسوی در ادامه تصریح کرد : ماموران در ادامه این طرح ٢ نفر قاچاقچی ، ٢٩ نفر معتاد ، ۶ نفر سارق را دستگیر و ۶ قبضه سلاح سرد ، ١٩۵۴ گرم مواد مخدر و ٢٠٠٠ لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط کردند.
,فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در پایان ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرح های مختلف انتظامی ، از شهروندان خواست : در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه جرایم و ناهنجاری اجتماعی در شهرستان ، مراتب را از طریق پل ارتباطی ١١٠ به پلیس اطلاع تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه