اخبار داغ

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری خبر داد

۱۲۸ اتوبوس آماده انتقال زائران چهارمحالی به مرزهای غربی کشور

۱۲۸ اتوبوس آماده انتقال زائران چهارمحالی به مرزهای غربی کشور
غلامی گفت: ۱۲۸ دستگاه اتوبوس آماده انتقال زائران کربلا به مرزهای غربی کشور هستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح‌الله غلامی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: امسال در این استان بیش از 5 هزار زائر اربعین حسینی توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

 
وی تصریح کرد: ۱۲۸ دستگاه اتوبوس آماده انتقال زائران کربلا به مرزهای غربی کشور هستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
 
غلامی ادامه داد: بلیط‌ها  روزانه و بیشتر حضور به فروش می‌رسد اما فروش اینترنتی بلیط هم در دستور کار قرار دارد و بسیاری از هم‌استانی‌ها اقدام به تهیه بلیط به‌صورت اینترنتی نموده‌اند.
 
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در ادامه گفت: نرخ بلیط‌ها از پیش تعیین و به شرکت‌های مسافربری اعلام شده است.
 
وی بیان داشت: به لحاظ محدودیت‌های موجود از مردم درخواست داریم سفر به مقاصد دیگر را در درون کشور، درصورت عدم ضرورت به تعویق اندازند که ناوگان حمل و نقل عمومی با تمام توان و تجهیزات در خدمت زائران قرار گیرد.
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تمامی سفرها به مقصد شلمچه بوده است اما درصورت نیاز به مرزهای مهران و جذابه هم دایر می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه