اخبار داغ

تحلیل گر برجسته گلوبال ریسرچ:

دموکراسی در آمریکا توهمی بیش نیست/ساختار آمریکا به تحول انقلابی نیاز دارد

دموکراسی در آمریکا توهمی بیش نیست/ساختار آمریکا به تحول انقلابی نیاز دارد
تحلیل گر برجسته گلوبال ریسرچ در مصاحبه با دیدبان آمریکا دموکراسی در آمریکا را خیالی خام خوانده که هرگز وجود نداشته است. وی معتقد است که اصلاحات دیگر در آمریکا کارآمد نخواهد بود و تنها تحولات انقلابی نیاز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیده بان آمریکا،‌ تحولاتی که طی چند ماه اخیر در جامعه داخلی آمریکا به وقوع پیوسته انتقادات بسیاری را متوجه دولت آمریکا کرده است. ایالات متحده که خود یکی از بزرگترین مدعیان حقوق بشر است هم اکنون زیر ذره بین فعالین مستقل حقوق بشر قرار گرفته و لیبرال دموکراسی آمریکایی هم اکنون چهره خشن خود را به همگان نشان داده است. برخورد نژادپرستانه پلیس آمریکا و کشتن سیاه پوستان به بهانه های واهی، اعمال خشونت علیه معترضین به سیاست های نژادپرستانه و سلب حق مسلم آنها در برگزاری تجمعات مسالمت آمیز و درصد پایین مشارکت در انتخابات میان دوره ای کنگره تنها نمونه هایی از به چالش کشیده شدن دموکراسی در خاک آمریکا را نشان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به بهانه موضوعات مذکور، دیدبان آمریکا مصاحبه ای با استفان لندمن تحلیلگر برجسته آمریکایی صورت داده است. لندمن معتقد است که اوباما شان دولت آمریکا را به شدت پایین آورده است.

,

 

,

دیدبان آمریکا: نظر شما در خصوص درصد پایین مشارکت در انتخابات اخیر آمریکا چیست؟ این موضوع چه ارتباطی با اعتماد مردم به حکومت می تواند داشته باشد؟

, دیدبان آمریکا: نظر شما در خصوص درصد پایین مشارکت در انتخابات اخیر آمریکا چیست؟ این موضوع چه ارتباطی با اعتماد مردم به حکومت می تواند داشته باشد؟,

لندمن: به طور کلی مشارکت در انتخابات میان دوره ای در آمریکا کم است. علاوه بر این به مرور زمان عده بیشتری به این نکته پی برده اند که شرکت در انتخابات و رای دادن چیزی را تغییر نخواهد داد. آمریکا یک کشور تک حزبی، با دو شاخه است و آن حزب حزب پول است که توسط منافع مالی کنترل می شود. وال استریت در راس این سلسله مراتب قرار دارد.

,

دموکرات ها و جمهوری خواهان دو روی یک سکه هستند و در مورد موضوعات مهم کوچکترین تفاوتی میان آنها وجود ندارد.

,

اوباما شان دولت آمریکا را به شدت پایین آورده است. اوباما به هیچ یک از وعده های خود نتوانسته عمل کند. وی حتی از بوش هم بدتر است.

,

 

,

دیدبان آمریکا : نظر شما در خصوص ساختار سیاسی دوحزبی آمریکا چیست؟ آیا از کارایی لازم برخوردار است؟ نظر جنابعالی در زمینه لزوم وجود یک حزب سوم چیست؟

, دیدبان آمریکا : نظر شما در خصوص ساختار سیاسی دوحزبی آمریکا چیست؟ آیا از کارایی لازم برخوردار است؟ نظر جنابعالی در زمینه لزوم وجود یک حزب سوم چیست؟,

لندمن: آمریکا به یک ساختار سیاسی جدید و کاملا متفاوت نیاز دارد. دموکراسی در این کشور یک توهم و خیال بیش نیست. هیچ نشانی از دموکراسی در آمریکا دیده نمی شود. به عقیده من اصلاحات پراکنده نتیجه بخش نخواهد بود بلکه ما به یک اقدام انقلابی نیاز داریم. ساختار موجود باید به کلی برچیده شود و هیچ اقدامی به غیر از این پاسخگو نخواهد بود. تا زمانی که این ساختار پا برجا باشد، رای دادن و شرکت در انتخابات وقت تلف کردن است و هیچ نتیجه ای نخواهد داشت. در این فضا فعالیت های مردمی می تواند راهگشا باشد.

,

 

,

دیدبان آمریکا: در مورد جاسوسی برخی از نهادهای اطلاعاتی آمریکا از جمله آژانس اطلاعات ملی از مردم عادی آمریکا طی یک سال اخیر اخبار گسترده ای منتشر شده است. به نظر شما این قبیل اقدامات اعتماد مردم به حکومت را می تواند تغییر بدهد؟

, دیدبان آمریکا: در مورد جاسوسی برخی از نهادهای اطلاعاتی آمریکا از جمله آژانس اطلاعات ملی از مردم عادی آمریکا طی یک سال اخیر اخبار گسترده ای منتشر شده است. به نظر شما این قبیل اقدامات اعتماد مردم به حکومت را می تواند تغییر بدهد؟,

لندمن: جاسوسی های سی.آی.ای، ان.اس.ای و اف.بی.آی سابقه ای طولانی دارد و افشاسازی های اسنودن تنها آنچه که تا کنون پنهان بود را عیان ساخت. پیش از این که اسنودن اسناد مربوط به جاسوسی سازمان امنیت آمریکا از شهروندان عادی و مقامات سایر کشورها را آشکار کند، من بارها در مورد آن سخن گفته بودم و در مقالات خود به آن اشاره کرده بودم.

,

مردم آمریکا پشتکار چندانی ندارند و خشم و انزجارهای اولیه در اینجا به سرعت فروکش می کند. در این مقطع خشم عمومی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. من از افول این انزجار عمومی بیم دارم. هیچ تغییری مادامی که مردم احساس تعهد نکنند و خواستار آن نباشند، محقق نخواهد شد.

,

در شرایط حاضر بستر لازم برای این تغییر و تحولات را در آمریکا نمی بینم. در حال حاضر هیچ رهبری مثل «مارتین لوترکینگ»، «مالکوم ایکس» یا «جک کندی» و «باب کندی» در جامعه آمریکا وجود ندارد.

,

انتهای پیام/ط

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه