سیستم ساده انگلیسیها باعث شگفتی ما شد؛
دهسا: از شکست ۶ گله مقابل انگلیس چیزهای زیادی آموختهایم/ تیم ملی در جام جهانی تمرکز کافی نداشت!
مربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: ریسک کردیم و در نهایت ۶ گل دریافت کردیم؛ با این وجود فکر میکنم یک تجربه فوق العاده بود که از آن چیزهای زیادی آموختیم.[
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ راجر دهسا، مربی تیم ملی فوتبال ایران و دستیار موزامبیکی کارلوس کیروش پیرامون شکست سنگین تیم ملی مقابل انگلیس در جام جهانی اظهار داشت: حدوداً ۲ ماه برای شناخت و بررسی تیم ملی انگلستان به عنوان بازی اول زمان گذاشتیم و درباره شرایط و سبک بازی، همینطور چیزهای زیادی که در شکل بازی آن ها مشاهده کردیم؛ از جمله این که با ۳ دفاع میانی بازی میکردند اما آن چیزی که ما را شگفتزده کرد؛ استفاده از یک سیستم بسیار ساده ۳-۳-۴ با ۲ مدافع میانی بود که البته در نهایت شکست سنگینی را متحمل شدیم.
,وی در ادامه بیان داشت: در مجموع باید بگویم آن ها بازیکنان بهتری داشتند و بهتر از ما بازی کردند؛ بازیکنانی با سرعت بسیار بالا که وقتی تیم ما دچار چند اشتباه شد آن ها از این موقعیتها استفاده کردند. ما ریسک کردیم و در نهایت ۶ گل دریافت کردیم. با این وجود فکر میکنم یک تجربه فوق العاده بود که از آن چیزهای زیادی آموختیم.
,مربی تیم ملی فوتبال ایران عنوان داشت: لعد از آن تنها برای ریکاوری و بازسازی تیم ۳ روز فرصت داشتیم که این کار را انجام دادیم. بعد از چنین موقعیتی شما تلاش میکنید بازیکنان را به شرایط عادی بازگردانید و مثلاً به آن ها بگویید که میتوانست این اتفاق بدتر از این باشد و نتیجه بدتری حاصل شود. ما روی مسابقه بعدی -ولز- تمرکز کردیم تا بازیکنان از آن شرایط خارج شوند و از نظر ذهنی آمادگی لازم برای حضور در بازی بعدی را پیدا کنند.
,دهسا در پایان به رسانه آفریقایجنوبی گفت: در این شرایط شما روی این موضوع متمرکز میشوید که توانایی زدن ۲ گل به چنین حریفی - انگلیس- را داشتید؛ همان طور که فرانسه هم توانست ۲ گل به انگلیس بزند. در نهایت ایران تیمی بود با مشکلات بسیار زیاد و متفاوت و در واقع تیمی بود که تمرکز کافی نداشت و کار ما بسیار دشوار بود.
]
ارسال دیدگاه