اخبار داغ

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه:

پایان هفته کرمانشاه بارانی است

پایان هفته کرمانشاه بارانی است
شهناز حق پرست گفت: شرایط ناپایدار و بارندگی از بعداز ظهر روز چهارشنبه تا عصر روز پنج شنبه جو منطقه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهناز حق پرست در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: بر اساس تحلیل نقشه های هواشناسی دمای هوای کرمانشاه تا فردا سه شنبه پایدار خواهد بود و پدیده خاصی برای استان پیش بینی نخواهد شد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه افزود: از روز چهارشنبه هفته جاری تا پایان هفته سامانه ای ناپایدار جو منطقه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی گفت: این سامانه ضمن تعدیل دمای هوا یعنی کاهش دما طی ساعتی از روز به تناوب باعث وزش باد و بارندگی در سطح استان می شود.

حق پرست گفت: شرایط ناپایدار و بارندگی از بعداز ظهر روز چهارشنبه تا عصر روز پنج شنبه خصوصاً در نواحی جنوبی و نواحی غربی استان از نمود بیشتری برخوردار است.

به گفته وی بارش علاوه بر ارتفاعات و گردنه ها و نواحی سردسیر ممکن است در پاره ای نقاط از  مناطق معتدل به شکل برف هم دیده شود.

کارشناس هواشناسی تصریح کرد: ‌بینی ما این است که دمای هوا کرمانشاه در سردترین ساعات امشب به حداقل منفی ۱۴ درجه و فردا در گرم‌ترین ساعت  حداکثر به ۱۲ درجه سانتیگراد برسد نسبت به هوای امروز، هوای شهر یک درجه گرم تر شده است.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه