اخبار داغ

۴ تورنمنت بین‌المللی پیش‌روی شمشیربازی/ سابریست‌ها در گرندپری تونس

۴ تورنمنت بین‌المللی پیش‌روی شمشیربازی/ سابریست‌ها در گرندپری تونس
ملی‌پوشان شمشیربازی سابر ایران طی ماه‌های اخیر باید در چهار تورنمنت بین‌المللی حضور یابند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازپایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر امشب (چهارشنبه) با ۳ سابریست تهران را برای حضور در گرندپری تونس ترک خواهد کرد.
در این مسابقات که از روز جمعه (۲۳ دی‌ماه) آغاز خواهد شد در بخش مردان ۱۶۴ ورزشکار از ۲۸ کشور جهان حضور دارند. این مسابقات به صورت انفرادی برگزار می‌شود و قرار است علی‌ پاکدامن، محمد رهبری و محمد فتوحی از ایران در این رویداد شرکت کنند.
در بخش بانوان نیز ۱۴۴ بانوی سابریست در گرندپری تونس حضور دارند که از ایران نماینده‌ای حضور نخواهد داشت.
بعد از این مسابقات سابریست‌های کشورمان باید برای وردکاپ ورشوی لهستان و پادوا ایتالیا آماده شوند،؛ رقابت‌هایی که به صورت تیمی برگزار می‌شود و نمایندگان ایران در آن به دنبال ارتقای جایگاه خود هستند.
در ابتدای سال ۱۴۰۲ نیز شمشیربازی ایران مسابقات بوداپست مجارستان را پیش رو دارد و اردیبهشت ۱۴۰۲ نیز مسیر انتخابی المپیک آغاز می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه