استقلال یک باشگاه متحد، هماهنگ و یکدل است
امیری: نادرستی شایعات اثبات شد/ شاهد یک هجمه به استقلال بودیم
قائم مقام باشگاه استقلال گفت: شاهد یک هجمه به تیم بودیم و شایعات نادرست و غیرمنطقی در مورد استقلال مطرح شد که صحت نداشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، علی امیری قائم مقام باشگاه استقلال، درباره وضعیت تیم فوتبال استقلال اظهار کرد: بعد از مصاف استقلال و تراکتور در تبریز، شاهد یک هجمه به تیم بودیم و شایعات نادرست و غیرمنطقی در مورد استقلال مطرح شد که صحت نداشت و نادرستی آنها اثبات شد. فتحاللهزاده به عنوان مدیرعامل باشگاه و اعضای هیات مدیره حمایت کامل و قاطع خودشان از سرمربی، کادر فنی و بازیکنان را نشان دادند و استقلال با آمادگی کامل برای جام حذفی آماده شد و نتیجه مطلوبی هم کسب کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,قائم مقام باشگاه استقلال اضافه کرد: استقلال یک باشگاه متحد، هماهنگ و یکدل است که همه اعضای باشگاه برای موفقیت آن تلاش می کنند. تیم بسیار خوبی داریم و سرمربی، اعضای کادر فنی و بازیکنان همه تلاش خود را برای کسب بهترین نتایج و خوشحالی هواداران به کار گرفتهاند.
,وی در پایان افزود: ما به دنبال شاد کردن دل هواداران با سرمربیگری ساپینتو و تلاش بازیکنان هستیم و مطمئن هستیم که مجموعه باشگاه استقلال یک دل و متحد به موفقیت فکر میکند. استقلال تیم بسیار بزرگ، پرقدرت، با افتخار و نیرومندی است و با حمایت همه جانبه پیشکسوتان محترم و هواداران عزیز، انشاءالله از بازیهای آینده هم با سربلندی و موفقیت خارج میشویم.
,]
ارسال دیدگاه