logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

درخواست جالب اسرائیل از حزب‌الله

درخواست جالب اسرائیل از حزب‌الله
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد از حزب الله می خواهیم درباره دلایل حضور خود در سوریه توضیح دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، «موشه یعالون» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از حزب الله خواست که درخصوص حضور نیروهای خود در سوریه توضیح دهد.

این در حالی است که یعالون تنها به ذکر این درخواست در خصوص حمله هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به منطقه کوهستانی جولان در سوریه اکتفا و از ارائه توضیحاتی درخصوص این حملات خودداری کرد.

رادیو اسرائیل نوشت: درجریان حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی در القنیطره طی شب گذشته در جولان شش نفر از نیروهای حزب الله به شهادت رسیدند.

اولین واکنش رسمی رژیم صهیونیستی به حمله القنیطره

به گزارش پایگاه خبری النشره، عاموس یادلین رئیس سرویس جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی در واکنش به تجاوز این رژیم به القنیطره در سوریه و به شهادت رساندن ۶ تن از عناصر حزب‌ الله لبنان در این منطقه گفت که حزب‌الله و سید حسن نصرالله دبیرکل آن به این عملیات پاسخ خواهند داد.

واکنش این مقام رسمی امنیتی رژیم صهیونیستی را می‌توان اولین پذیرش ضمنی مسئولیت تجاوز به خاک سوریه و هدف قرار دادن عناصر مقاومت در جولان از سوی رژیم صهیونیستی دانست.

پیش از وی موشه یعلون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سعی کرد زیر بار مسئولیت اسرائیل از انجام این حمله نرود و با طفره از پاسخ به سوال در مورد عامل اصلی این تجاوز مدعی شد که عناصر حزب الله باید در صورتی که در مزارع شبعا حضور دارند، بگویند آنجا چکار می کردند.

جهاد اسلامی فلسطین: خون شهدای حزب الله مژده پیروزی فلسطین و اسلام است

به گزارش تسنیم به نقل از المیادین، جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به حمله روز گذشته اسرائیل به القنیطره و شهادت ۶ تن از اعضای حزب الله، خون شهدای حزب الله مژده پیروزی حتمی برای ملت فلسطین و ملت های عربی و اسلامی است.

رسانه های خبری لبنان اعلام کردند جنبش حزب الله رزمندگان خود را در مرزهای جنوبی به حالت آماده باش درآورد و این در حالی است که رژیم صهیونیستی نیز در آن سوی مرز نیروهای خود را در نقاط مرزی مستقر کرده است.

در همین رابطه تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که حزب الله هرگز این عملیات را بدون پاسخ نخواهد گذاشت.

بر اساس این گزارش، هواپیماهای جنگی و شناسایی رژیم صهیونیستی به طور گسترده در حال پرواز بر فراز مزارع شبعا و بلندی های جولان اشغالی هستند و همچنین تحرکات مشکوک نیروهای ارتش این رژیم در مجاورت مناطق آزاد شده و در امتداد مزارع شبعا مشاهده می شود.

روابط عمومی حزب ‌الله لبنان اسامی ۶ شهید حمله عصر دیروز رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه را اعلام کرد.

حزب الله لبنان اعلام کرد که محمد احمد عیسی فرمانده شهید معروف به ابو عیسی و جهاد عماد مغنیه معروف به جواد فرزند شهید عماد مغنیه، غازی علی ضاوی معروف به دانیال، علی حسن البراهیم، معروف به ایهاب، عباس ابراهیم حجازی معروف به سید عباس، محمد علی حسن ابو الحسن معروف به کاظم شهدای این حمله هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
, اولین واکنش رسمی رژیم صهیونیستی به حمله القنیطره,
,
,
,
,
,
,
,
, جهاد اسلامی فلسطین: خون شهدای حزب الله مژده پیروزی فلسطین و اسلام است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه