اخبار داغ

وزیر بهداشت در گفت‌وگو با دانا:

سال آینده سال سختی برای وزارت بهداشت است/دستور رئیس جمهور به معاون اول در مورد طرح تحول سلامت

سال آینده سال سختی برای وزارت بهداشت است/دستور رئیس جمهور به معاون اول در مورد طرح تحول سلامت
وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی گفت: اراده خوبی که در شخص رئیس جمهور برای ادامه طرح تحول نظام سلامت وجود دارد فکر نمی کنم مشکلی به وجود بیاید.
[

سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص نگرانی های موجود مبنی بر احتمال کمبود بودجه در این وزارتخانه اظهار داشت: در خصوص بودجه باید بگویم هم مجلس در این خصوص برنامه های خوبی دارد و هم دولت  طرح های جامع و کاملی را پیشنهاد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی در ادامه افزود: اتفاقا رئیس جمهور هم چندی پیش به معاون اول خود دستور داد طرح تحول سلامت بدون اینکه حتی یک درصد آن هم کاهش پیدا کند اجرا شود،بنده فکر می کنم که مجموعه این اقدامات و همچنین اراده خوبی که در شخص رئیس جمهور برای ادامه این طرح وجود دارد مشکلی به وجود نخواهد آمد.

, اتفاقا رئیس جمهور هم چندی پیش به معاون اول خود دستور داد طرح تحول سلامت بدون اینکه حتی یک درصد آن هم کاهش پیدا کند, اتفاقا رئیس جمهور هم چندی پیش به معاون اول خود دستور داد طرح تحول سلامت بدون اینکه حتی یک درصد آن هم کاهش پیدا کند,

 

,

وزیر بهداشت و درمان خاطر نشان کرد: البته باید گفت این بدان معنا نیست که ما صرفه جویی را در دستور کار خودمان قرار ندهیم،ما وظیفه داریم از بودجه ای که در اختیارمان قرار می گیرد به درستی استفاده کنیم تا خدای ناکرده حق کسی ضایع نشود.

,

 

,

قاضی زاده هاشمی در پایان تصریح کرد: امیدوارم تمام روسای دانشگاهها و همکاران ما در این راه به ما کمک کنند. چراکه سال آینده سال سختی برای وزارت بهداشت است و همه دوستان باید ما را کمک کنند.

,

انتهای پیام/م

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه