اخبار داغ

مدعی دروغین مبارزه با رانت‌خواری در وزارت علوم کیست؟

مدعی دروغین مبارزه با رانت‌خواری در وزارت علوم کیست؟
فردی به نام علی غزالی بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم در کنار مسئولین جدید وزارت علوم ایستاد و با درج برخی اخبار کذب و یا سیاه نمایی و دگرگون جلوه دادن برخی وظایف روتین بخشهای وزارت علوم که به اطلاعیه ها و بیانیه های سازمانی وزارت موصوف شبیه بود، نسبت به تخریب چهره برخی مدیران خدوم دولت قبلی مبادرت کرد.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، این روزها برخی مبادرت به درج اخبار و اطلاعات دروغ علیه جریانات، نهادها و سازمان ها و شخصیت های حقیقی و حقوقی می کنند و یا با تهدید آنها به افشاگری، اخلاق حرفه ای را زیر پا می گذارند و جای بسی تأسف است که با استفاده از روش های ژورنالیستی، ظاهری موجه و عدالتخواهانه هم به موضوع می دهند که و این حرکت انحرافی موجب زیر سئوال رفتن رسانه های وزین و سایت هایی که با رسالت خطیر حرفه ای کار می کنند می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در همین رابطه فردی به نام علی غزالی بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم در کنار مسئولین جدید وزارت علوم ایستاد و با درج برخی اخبار کذب و یا سیاه نمایی و دگرگون جلوه دادن برخی وظایف روتین بخشهای وزارت علوم که به اطلاعیه ها و بیانیه های سازمانی وزارت موصوف شبیه بود، نسبت به تخریب چهره برخی مدیران خدوم دولت قبلی مبادرت کرد.

,

وی که با ادعای دروغین، خود را طلایه دار مبارزه با رانت خواری معرفی می کند، از دست اندر کاران سایت های تعطیل شده بازتاب آینده آنلاین ، آینده نیوز و ... می باشد.

,

وی قبلاً داماد یکی از خدمتگزاران مؤمن و انقلابی کشور بود ولی به علت همین تخلفات و سوء استفاده های متعدد مدتی است همسر وی با او متارکه کرده ولی غزالی هنوز با جعل عنوان از موقعیت آن شخصیت برجسته و ساده زیست و خدوم سوء استفاده های متعدد می کند.

,

علی غزالی در سال 1381 در رشته اقتصاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می شود. ولی بعد از گذشت 8 سال فقط با گذراندن هفتاد واحد درسی با معدل 13 و  با دریافت اخطار تا این لحظه هم موفق به اتمام دوره تحصیل کارشناسی خود نشده است و به همین دلیل از ادامه تحصیل در رشته مذکور باز می ماند و بعد از یازده سال موفق به اخذ مدرک کارشناسی نمی شود.

,

با کمال تعجب در کنکور سراسری کارشناسی ارشد 1388 سازمان سنجش با شماره داوطلبی 174583 شرکت و مدرک لیسانس خود را در فرم ثبت نام کارشناسی علوم  اقتصادی دانشگاه آزاد تهران مرکز درج می‌کند.

,

جالب تر آنکه نخبه مورد نظر(!) که موفق نشده نیمی از دروس خود را در دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی پاس کند، معلوم نیست چگونه با چه مدرکی در کنکور ثبت نام می کند و سئوال مهم تر اینجاست چنین دانشجوی با سوادی چگونه در کنکور ارشد سازمان سنجش آموزش کشور موفق به قبولی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تربیت مدرس می شود.

,

ظاهراً بعد از اعلام نتایج کنکور نامبرده برای ثبت نام در دانشگاه یاد شده چون فاقد مدرک کارشناسی دانشگاه آزاد بوده ناچار به ارایه مدرک کارشناسی غیر حضوری غیر معتبری از مؤسسه ای به نام دانشگاه مدیریت و توسعه آموزشی ایروان ارمنستان می شود.

,

البته مسئولان سازمان سنجش باید توضیح دهند چگونه چنین اتفاقی افتاده است؟ چرا علی رغم ادعای دروغین آقای غزالی(!) داوطلب کنکور را علاوه بر لغو ثبت نام(!) وی را تحت پیگرد قانونی قرار نداده است؟بلکه خود این سازمان نیز مدرک غیر معتبر مؤسسه ارمنستانی را می پذیرد. این در حالی است که اداره کل فارغ التحصیلان وزارت علوم مدرک فوق را پس از ارزیابی فاقد اعتبار ارزش علمی در مقطع کارشناسی اعلام کرد و تیر نامبرده به سنگ می خورد.

,

از دیگر شاهکارهای عجیب نامبرده  این است که مدرک غیر معتبر اعلام شده فوق را در یک ادعای دیگر، معادل کارشناسی ارشد پیوسته غیرحضوری معرفی و درخواست ارزیابی مجدد می‌کند که در پی درخواست وزارت علوم از سفارت جمهوری اسلامی ایران در سال 88 و مکاتبه سفارت ایران در ارمنستان با وزارت آموزش جمهوری ارمنستان مشخص می شود که مؤسسه دانشگاه مدیریت و توسعه آموزش ایروان که در سال 2004 به منظور ارائه آموزش های تخصصی و نیز اجرای دوره های غیر حضوری در برخی رشته ها از جمله اقتصاد در مقطع کارشناسی ایجاد شده بود، به دلیل فقدان کیفیت و انجام تخلفات گوناگون در سال 2009لغو امتیاز شده است ولی ظاهراً مسئولان متخلف این مؤسسه با دریافت وجوهی نسبت به صدور مدرک تحصیلی به تاریخ های قبل از لغو امتیاز مبادرت می کنند.

,

مدرک تحصیلی غیرحضوری فاقد اعتبار ارائه شده بالاخره توسط غزالی معلوم نیست، کارشناسی است یا کارشناسی ارشد؟ این مدرک برای آقای علی غزالی در 10/7/2007 توسط مؤسسه  ارمنستان صادر شده است. یعنی دو سال قبل از شرکت در کنکور کارشناسی ارشد سازمان سنجش ! در صورتی که اگر چنین  مدرکی وجود داشت و در مقطع کارشناسی ارشد دارای اعتبار بوده! سئوال این است علت شرکت وی در کنکور چه بوده است؟ و چرا در زمان ثبت نام، خود را دانشجوی دانشگاه آزاد معرفی کرده است؟ شواهد و قرائن موجود و بررسی های بعمل آمده حاکی از این است که مدرک مذکور احتمالاً بعد از شرکت در کنکور ولی به تاریخ قبل، بعد از لغو امتیاز مؤسسه مذکور، صادر شده است، جالب تر آنکه اساساً مؤسسه لغو امتیاز شده ارمنستان مجوز جذب و تربیت  دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد را نداشته است!

,

متأسفانه اخبار حاکی از این است که صد ها نفر از جوانان کشور در دام این مؤسسه غیر معتبر افتاده اند . افرادی که حتی یک روز به ارمنستان سفر نکرده ، با پرداخت مبالغ هنگفتی مدارک تحصیلی غیر معتبر دریافت کردند.

,

جالب ترین نکته پرونده آقای غزالی این است که وی با همان مدرک در فراخوان اداره کل بورس وزارت علوم شرکت کرده و معلوم نیست چگونه این نخبه موفق شده در مصاحبه دکتری نمره قبولی بگیرد و به دانشگاه های شهید بهشتی و خوارزمی برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری معرفی شود.

,

خبر دیگر از یکی از مؤسسات مستقر در ابیک حاکی از این است که پرونده تحصیلی ارمنستان وی که از سوی اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم فاقد ارزش علمی اعلام شده است از سوی سازمان دانشجویان برای ارزیابی در سطح کارشناسی به آن مؤسسه ارسال شده است تا با انتقال به داخل و گذراندن واحدهای باقی مانده، مدرک کارشناسی برای وی صادر گردد تا بعد از این مرحله، این نخبه محترم(!) بتواند تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تربیت مدرس و احتمالاً! همزمان دوره دکتری را در دانشگاه شهید بهشتی یا خوارزمی ادامه دهد! جالب تر این که وی توانسته یکی از تشکلهای انقلابی اساتید را بفریبد و با دریافت توصیه نامه ای مبنی بر همکاری با آن نهاد خطاب یکی از دانشگاه های یاد شده بلکه بتواند برای ادامه تحصیل خود تسهیل ایجاد کند.

,

موارد انگشت شمار این چنین سهل انگاری های اداره کل بورس و سازمان دانشجویان و سازمان سنجش عملکرد با ارزش جذب و گزینش هزاران دانشجو و هیئت علمی و بورس را در طول چند سال گذشته زیر سئوال می برد.

,

امین غزالی، برادر این شخص نیز جزء پذیرفته شدگان بورس دانشگاه علامه بوده است و یکی از افراد مندرج در لیست  102 نفری است که خارج از فرایند مرکز جذب توسط دانشگاه علامه جذب شده بود.

,

علی غزالی و اعضای گروهش که در پی اعطای بورس و جذب هیئت علمی بودند می بایست بعد از عبور از فرایند مصاحبه علمی که مسئولیت آن با اداره کل بورس وزارت علوم است می بایست، صلاحیت عمومی وی نیز توسط هیئت مرکزی جذب تأیید شود البته از وضعیت پرونده آنان خبری نیست که حتما باید مرکز جذب  نیز مواظبت کند تا این متخلفین از این مرحله مهم عبور نکنند.

,

ذکر این نکته جالب است که نامبرده با نفوذی که در وزارت علوم دارد و امکان تایید صلاحیت عمومی از این مرجع نیز وجود دارد. امید است مسئولان ذیربط اعم از سازمان سنجش-بازرسی-سازمان دانشجویان وزارت علوم این مسئله را پیگیری کنند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه