اخبار داغ

در گفتگو با کارشناس تغذیه عنوان شد:

رفتارهای نادرست تغذیه در ایّام نوروز/برای هضم، بهتر است از عرق نعناء استفاده کنید

رفتارهای نادرست تغذیه در ایّام نوروز/برای هضم، بهتر است از عرق نعناء استفاده کنید
یک کارشناس تغذیه گفت: اگر افراد در این ایّام دچار پرخوری شدند برای هضم، بهتر است از عرق نعناء استفاده گردد همچنین می توان با فعالیت های فیزیکی به خصوص پیاده روی به طور آهسته به هضم غذا کمک کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلامت نا، احمد جزینی در مورد بهترین روش تغذیه ای در ایّام نوروز به منظور جلوگیری از پرخوری گفت: یکی از نگرانی های جدّی در ایّام نوروز، تغذیه مناسب است چرا که اغلب مردم خواسته یا ناخواسته با پرخوری و عواقب آن مواجه می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلامت نا,
این کارشناس تغذیه ادامه داد: تغذیه صحیح و اصولی همواره یکی از بحثه ای اساسی و مهم در ایّام نوروز و تعطیلات به شمار می آید و افراد معمولاً دراین ایام به دلیل رفت و آمد زیاد یا رفتن به مسافرت، اهمیت زیادی به غذای مصرفی خود نمی دهند
,

وی تصریح کرد: یکی از شیوه های صحیح برای تغذیه مناسب صرف سه وعده غذایی در طول شبانه روز است چرا که غذای کامل علاوه بر کسب انرژی مانع از مصرف بالای تنقلات می شود و به نوعی از پرخوری های ایّام نوروز جلوگیری می کند.

جزینی همچنین اظهارکرد: مصرف بالای شیرینی و شکلات موجب سیری کاذب و افزایش کالری در بدن می شود و جلوی اشتها را می گیرد، از این رو بدن نمی تواند نیازهای اساسی را تامین نماید که این امر به سلامتی لطمه وارد می کند و موجب اضافه وزن می گردد.

احمد جزینی در بخش دیگری از توصیه تغذیه ای خود به خانواده ها خاطرنشان کرد: بهتر است در بازدیدهای عید به گونه ای برنامه ریزی شود که در هر مهمانی تنها یکی از انواع خوراکی ها مصرف شود. در این باره متأسفانه برخی میوه و آجیل و شیرینی را در هر یک از بازدیدهای عید مصرف می کنند که موجب پرخوری می شود و به دستگاه گوارشی فشار زیادی وارد می گردد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از شیوه های نادرست در این ایام، مصرف آجیل شور است که به ویژه برای کودکان و همچنین سالمندان مضر است.

به گفته این کارشناس تغذیه، آجیل شور،فشار خون را بالا می برد و موجب عطش می گردد در این باره باید از آجیل های خام که دارای ارزش غذایی بیشتری است استفاده شود.

احمد جزینی گفت:در این ایّام افراد دیابتی باید مراقب مصرف شیرینی باشند و قند خود را به طور مرتب کنترل نمایند همچنین شیرینی و آجیل زیاد موجب اضافه وزن و چاقی می شود که خود سلامتی را به مخاطره می اندازد.

جزینی ادامه داد:گاهی مصرف پی در پی آجیل و تخمه باعث می شود افراد نتوانند به خوبی این مواد را بجوند که خود سنگینی معده را به دنبال دارد.

وی عنوان کرد: با توجه به سفرهای نوروزی نیز باید از غذاهای سالم و مطمئن استفاده کرد تا دچار مسمومیت نشوند البته مقدار غذای مصرفی هم اهمیت دارد و پرخوری در طول سفر ممکن است موجب بیماری شود.

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: استفاده از غذاهای حاضری و سالم نقش مهمی در سلامت دارد و حتی الامکان از غذاهای کنسرو شده نباید استفاده کرد.

,

وی تصریح کرد: یکی از شیوه های صحیح برای تغذیه مناسب صرف سه وعده غذایی در طول شبانه روز است چرا که غذای کامل علاوه بر کسب انرژی مانع از مصرف بالای تنقلات می شود و به نوعی از پرخوری های ایّام نوروز جلوگیری می کند.

,

جزینی همچنین اظهارکرد: مصرف بالای شیرینی و شکلات موجب سیری کاذب و افزایش کالری در بدن می شود و جلوی اشتها را می گیرد، از این رو بدن نمی تواند نیازهای اساسی را تامین نماید که این امر به سلامتی لطمه وارد می کند و موجب اضافه وزن می گردد.

,

احمد جزینی در بخش دیگری از توصیه تغذیه ای خود به خانواده ها خاطرنشان کرد: بهتر است در بازدیدهای عید به گونه ای برنامه ریزی شود که در هر مهمانی تنها یکی از انواع خوراکی ها مصرف شود. در این باره متأسفانه برخی میوه و آجیل و شیرینی را در هر یک از بازدیدهای عید مصرف می کنند که موجب پرخوری می شود و به دستگاه گوارشی فشار زیادی وارد می گردد.

,

وی تصریح کرد: یکی دیگر از شیوه های نادرست در این ایام، مصرف آجیل شور است که به ویژه برای کودکان و همچنین سالمندان مضر است.

,

به گفته این کارشناس تغذیه، آجیل شور،فشار خون را بالا می برد و موجب عطش می گردد در این باره باید از آجیل های خام که دارای ارزش غذایی بیشتری است استفاده شود.

,

احمد جزینی گفت:در این ایّام افراد دیابتی باید مراقب مصرف شیرینی باشند و قند خود را به طور مرتب کنترل نمایند همچنین شیرینی و آجیل زیاد موجب اضافه وزن و چاقی می شود که خود سلامتی را به مخاطره می اندازد.

,

جزینی ادامه داد:گاهی مصرف پی در پی آجیل و تخمه باعث می شود افراد نتوانند به خوبی این مواد را بجوند که خود سنگینی معده را به دنبال دارد.

,

وی عنوان کرد: با توجه به سفرهای نوروزی نیز باید از غذاهای سالم و مطمئن استفاده کرد تا دچار مسمومیت نشوند البته مقدار غذای مصرفی هم اهمیت دارد و پرخوری در طول سفر ممکن است موجب بیماری شود.

,

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: استفاده از غذاهای حاضری و سالم نقش مهمی در سلامت دارد و حتی الامکان از غذاهای کنسرو شده نباید استفاده کرد.

,
کارشناس تغذیه خانواده در بخش دیگری از صحبت های خود تأکید کرد: حتماً در ایّام نوروز به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کرده و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود دو تا سه لیوان شیر یا ماست استفاده کنید.
,

وی در پایان بیان کرد: اگر افراد در این ایّام دچار پرخوری شدند برای هضم، بهتر است از عرق نعناء استفاده گردد همچنین می توان با فعالیت های فیزیکی به خصوص پیاده روی به طور آهسته به هضم غذا کمک کرد.

,

وی در پایان بیان کرد: اگر افراد در این ایّام دچار پرخوری شدند برای هضم، بهتر است از عرق نعناء استفاده گردد همچنین می توان با فعالیت های فیزیکی به خصوص پیاده روی به طور آهسته به هضم غذا کمک کرد.

,

سلامت نا توصیه می کند یه منظورشادابی بدن و حفظ سلامت و پیشگیری از بروز چاقی یبوست و افزایش چربی های نامطلوب خون به اندازه ی مناسب تحرک بدنی و و پیاده روی داشته باشید.

انتهای پیام/ص

,

سلامت نا توصیه می کند یه منظورشادابی بدن و حفظ سلامت و پیشگیری از بروز چاقی یبوست و افزایش چربی های نامطلوب خون به اندازه ی مناسب تحرک بدنی و و پیاده روی داشته باشید.

, سلامت نا توصیه می کند یه منظورشادابی بدن و حفظ سلامت و پیشگیری از بروز چاقی یبوست و افزایش چربی های نامطلوب خون به اندازه ی مناسب تحرک بدنی و و پیاده روی داشته باشید., سلامت نا,

انتهای پیام/ص

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه