logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  2. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  3. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  4. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  5. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  6. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  7. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  8. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  9. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  10. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  11. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  12. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  13. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  14. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  15. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  16. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  17. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  18. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  19. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  20. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!

تالار شیشه‌ای قرمز پوش شد

تالار شیشه‌ای قرمز پوش شد
در معاملات بازار سرمایه در روز 14 تیر ماه 95، تعداد یک هزار و 452 سهم اوراق بهادار به ارزش دو میلیارد و 810 میلیون و 702 هزار ریال در بیش از 74 نوبت معاملاتی داد و ستد شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات امروز 116 واحد افت کرد و به کانال 73 هزار و 947 واحدی بازگشت.
 
در معاملات امروز تعداد یک هزار و 452 سهم اوراق بهادار به ارزش دو میلیارد و 810 میلیون و 702 هزار ریال در بیش از 74 نوبت معاملاتی داد و ستد شدند.
 
بر این اساس اکثر شاخص‌ها با روند منفی روبرو شدند به طوری که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) 42 واحد، شاخص کل (هم وزن) 41 واحد، شاخص قیمت (هم‌وزن)34 واحد، شاخص آزاد شناور 348 واحد  وشاخص بازار اول 144 واحد کاهش و تنها شاخاص بازار دوم رشد 118 واحدی را تجربه کرد.
 
نمادهای پر بیننده معاملات امروز در گروه خودرویی‌ها ایران خودرو،ایران خودرو دیزل، سرمایه‌گذاری رنا، و سایپا دیزل با روند منفی، در گروه پالایشی‌ها پالایش نفت بندرعباس با روند مثبت و در گروه بانکی‌ها بانک ملت و بانک صادرات ایران با روند مثبت را در معاملات امروز تجربه کردند.
 
*معاملات بازار فرا بورس:
 
شاخص بازار فرا بورس با رشد 1 واحدی به پله 781 واحدی رسید.
 
در معاملات بازار فرا بورس تعداد 229 هزار و 441 سهم اوراق بهادار به ارزش یک میلیارد و 385 میلیون و 252 هزار ریال در بیش از 19 نوبت معاملاتی دادوستد شدند.
 
نمادهای پر بیننده معاملات بازار فرا بورس در گروه بانکی‌ها بانک دی و بانک حکمت ایرانیان با کاهش، در گروه پالایشی‌ها پالایش نفت تهران، پالایش نفت لاوان با روند مثبت، سرمایه گذاری مسکن تهران، سرمایه گذاری میراث فرهنگی با کاهش و س.توسعه و عمران استان کرمان با رشد به کار خود پایان دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
, *معاملات بازار فرا بورس: ,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: میزان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه