logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  15. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

قیمت نفت بر مدار صعودی قرار گرفت

قیمت نفت بر مدار صعودی قرار گرفت
کاهش ارزش دلار موجب شد تا قیمت نفت ترمیم شود و از پایین ترین رقم های ۳ ماه اخیر فاصله بگیرد، اما نگرانی ها از مازاد عرضه همچنان در بازار وجود دارد و بسیاری از تجار احتمال کاهش بیشتر قیمت ها را می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاهش ارزش دلار موجب شد تا قیمت نفت ترمیم شود و از پایین ترین رقم های 3 ماه اخیر فاصله بگیرد، اما نگرانی ها از مازاد عرضه همچنان در بازار وجود دارد و بسیاری از تجار احتمال کاهش بیشتر قیمت ها را می دهند.
 
بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 21 سنت افزایش به 44 دلار و 93 سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم با 10 سنت افزایش به 43 دلار و 23 سنت رسید.
 
قیمت نفت برنت در جلسه قبل به پایین ترین رقم از ماه می رسید، در حالی که نفت خام آمریکا نیز پایین ترین رقم از ماه آوریل را تجربه کرد.
 
تجار گفتند، افزایش قیمت ها تا حدی ناشی از اصلاح قیمت ها بعد از افت شدید جلسه قبل بوده و تا حدی منعکس کننده کاهش بیش از یک درصدی ارزش دلار در برابر ین ژاپن.
 
از آنجایی که نفت به دلار معامله می شود، کاهش ارزش ارز آمریکا موجب ارزان تر شدن نفت برای دارندگان سایر ارزها و احتمالا افزایش تقاضا می شود.
 
به رغم افزایش نسبی قیمت نفت، تحلیلگران گفتند روند کلی بازار نفت به سمت کاهش است.
مت اسمیت، تحلیلگر موسسه کلیپر دینا در یادداشتی نوشت: «نگرانی های فعلی از مازاد عرضه در حال تشویق پیش خریدهای احتکاری است.»
 
افزایش نگرانی ها از ایکه میزان تقاضا کمتر از حد انتظار بوده و در عین حال افزایش تولید و بالا رفتن تعداد سکوهای حفاری نفت در آمریکا موجب شده تا تحلیلگران به این جمع بندی برسند که هرگونه ترمیم قیمت نفت احتمالا یک سال یا بیشتر طول خواهد کشید.
 
همچنین وزارت انرژی آمریکا چشم انداز خود از رشد تقاضا برای بنزین در بقیه ماه های سال را کاهش داده و پیش بینی خو از 220 هزار بشکه قبلی را به 160 هزار بشکه در روز رسانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: میزان
, میزان]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه