عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس:
فرامین رهبری در قراردادهای نفتی باید فصلالخطاب باشد
شکور پورحسین شقلان گفت: وزیر نفت اعلام کرده که در قراردادهای نفتی فرامین رهبری فصل الخطاب خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، شکور پورحسین شقلان در خصوص قرادادهای جدید نفتی به
گفت: مجلس حق تحقیق و تفحص و نظارت در تمامی امورمملکت را دارد اما اینکه قراردادهای جدید نفتی باید به تصویب مجلس برسد یا نه، این امر به تفسیر و تصمیم شورای نگهبان بستگی دارد.
,
,
نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار تصریح کرد: در جلسه غیرعلنی با وزیر نفت، هیئت تطبیق، با لحاظ کردن نظرات متعدد کارشناسان انطباق قراردادهای منعقده نفتی را با قوانین عادی بررسی کرد.
,
پورحسین شقلان خاطر نشان کرد: البته در این مسئله حضرت آقا خود ورود کردند و آیتم هایی را مرقوم فرمودند که وزیر نفت باید آنها را در قراردادهای نفتی لحاظ می کرد.
,
عضو کمیسون حقوقی و قضایی مجلس، گفت: وزیر نفت اعلام کرده که در قراردادهای نفتی فرامین رهبری فصل الخطاب خواهد بود.
,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه