رئیس اتحادیه لوازم آرایشی و بهداشتی:

مداخله دولت برای ممانعت از ورود کالای قاچاق ضروریست/ بی‌اطلاعی واردکنندگان منجر به ورود کالاهای بی‌کیفیت شده است

مداخله دولت برای ممانعت از ورود کالای قاچاق ضروریست/ بی‌اطلاعی واردکنندگان منجر به ورود کالاهای بی‌کیفیت شده است
رئیس اتحادیه لوازم آرایشی و بهداشتی، گفت: بیشترین نقش را در مقابله با قاچاق، دولت دارد و نظارت گمرکات از جمله مسائل مهم برای جلوگیری از قاچاق است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری«رازق»، حسینعلی اسماعیلی رئیس اتحادیه لوازم آرایشی و بهداشتی در گفت و گو با خبرنگار «رازق»، با انتقاد از این موضوع که کالاهای قاچاق از مرزها به صورت کامیونی وارد می‌شوند، اظهار کرد: واردکننده‌ها اطلاعات ندارند و فقط دنبال سود بالا هستند، به همین دلیل کالاهای بی‌کیفیت را وارد می‌کنند که فقط ظاهر خوبی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری«رازق», رازق,

وی با بیان اینکه این مسائل به تولید داخلی ضربه می ز‌ند، گفت: در گذشته، واردکنندگان کالاها، متخصصان اصناف مختلف بودند و این مسئله موجب می‌شد که اجناس با کیفیت وارد کشور شوند.

,

رئیس اتحادیه لوازم آرایشی و بهداشتی با بیان اینکه برای مبارزه با قاچاق راهکارهای زیادی وجود دارد،  ادامه داد: اولین اقدامی که باید انجام شود این است که دولت وارد عمل شود و برای جلوگریری از ورود کالاهای قاچاق اقدامات عملیاتی انجام دهد.

,

وی افزود:علاوه بر اقدامات دولت، باید فرهنگ‌سازی‌های لازم انجام شود تا مصرف‌کننده کالای قاچاق نخرد و فروشنده نیز به فروش کالاهای قاچاق اقدام نکند.

,

رئیس اتحادیه لوازم آرایشی و بهداشتی در ادامه این مطلب تصریح کرد: بیشترین نقش را در مقابله با قاچاق، دولت دارد و نظارت گمرکات از جمله مسائل مهم برای جلوگیری از قاچاق است.

,

وی ادامه داد: عدم خرید و فروش کالای قاچاق در جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق به کشور موثر است، امّا قدرت و امکانات در اختیار دولت قرار دارد و اقدامات دولت در این زمینه بسیار تأثیرگذار است.

,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه