بعد از 4 روز مسابقات نفس گیر در شهرستان جم؛
شهرستان های برتر امداد و نجات استان بوشهر مشخص شدند+ تصاویر
مسابقات تخصصی امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان بوشهر با حضور 200 نفر امدادگر برادر و خواهر به مدت 4 روز در شهرستان جم برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ، بعد از 4 روز رقابت سخت و نفس گیر در بین 200 نفر امدادگر استان بوشهر در شهر جم، سرانجام نفرات برتر هر رشته به منظور اعزام به مسابقات کشوری مشخص شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" , .,حسین درویشی مدیر عامل جمعیت هلال احمر در مراسم اختتامیه مرحله استانی مسابقات تخصصی امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان بوشهر، هدف از برگزاری این مسابقات را ایجادتحرک، پویایی و شناخت و ارزیابی توانمندی های علمی و مهارتهای فردی و گروهی امدادگران بیان کرد و اظهار کرد: این مسابقات در 3رشته اسکان اضطراری،نجات در سوانح جاده ای و جستجو و نجات شهری(اوار)در شهر جم برگزار شد.
,در رشته اسکان اضطراری، آقایان شهرستان دشتستان و بانوان شهرستان دیر،نجات درسوانح جاده ایی آقایان شهرستان گناوه و بانوان شهرستان دشتستان و در رشته جستجو ونجات شهری تیم بانوان شهرستان گناوه مقام اول را کسب کردند و به مسابقات کشوری راه یافتند.
, .,این مسابقات با حضورتیم های کنگان ،دیر،دشتی،تنگستان،دشتستان،بوشهر،گناوه و دیلم در شهرستان جم برگزار گردید.
, .,




,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه