افزایش سرطان و راه افتادن سونامی آن در کشور نتیجه دستکاری ژنتیک در محصولات و مواد غذایی مردم است. رسیدن به مرز ۴۰ درصدی در ابتلا به بیماری سرطان نتیجه مصرف همین محصولات تغییر ژنتیک داده شده است.[
به گزارش سرویس چندرسانهای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افزایش سرطان و راه افتادن سونامی آن در کشور نتیجه دستکاری ژنتیک در محصولات و مواد غذایی مردم است. رسیدن به مرز ۴۰ درصدی در ابتلا به بیماری سرطان نتیجه مصرف همین محصولات تغییر ژنتیک داده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, ]
ارسال دیدگاه