کتاب «تولید سیب زمینی ارگانیک و مدیریت تلفیقی آفات آن» به همت انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل در 245 صفحه منتشر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما، مهران محمدی مدیرمسئول انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل در خصوص کتاب «تولید سیب زمینی ارگانیک» به خبرنگار سبلانما گفت: این کتاب که در سال 2015 در دانشگاه کرنل آمریکا تالیف شده به همت دکتر احمد توبه و دکتر محمدتقی آل ابراهیم، از اعضای هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی و مقصود ضیاءچهره و غلامرضا حمزهپور از کارشناسان زراعت استان ترجمه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی تصریح کرد: در این کتاب مباحث نوین مربوط به تولید و مدیریت تلفیقی آفات سیب زمینی ارگانیک به زبانی ساده برای استفاده دانشجویان و دیگر علاقهمندان ارائه گردیده است. ضمن اینکه محققین، پژوهشگران و کارشناسان میتوانند با مطالعه این کتاب، دانش و اطلاعات خود را در خصوص مباحث نوین مرتبط با نظامهای زراعی ارگانیک، فرآوردههای جدید و مجاز قابل دسترس برای تولید سیب زمینی ارگانیک، روشهای جلوگیری از شیوع آفات سیب زمینی از طریق اجرای روشهایی مانند تناوب زراعی، استفاده از ارقام مقاوم و..... ارتقا دهند.
,محمدی افزود: این کتاب مشتمل بر 15 فصل است ولی به دلیل دارا بودن مفاهیم غیرضروری و غیرمرتبط با شرایط آب و هوایی ایران و جلوگیری از تضییع وقت خوانندگان، ترجمه فصل 15کتاب با موضوع "اصول مدیریت و کنترل حشرات در تولید محصولات ارگانیک" از گردونه ترجمه حذف گردیده و در نهایت کتاب در 14 فصل آماده شده است.
,این کتاب به قیمت140 هزار ریال از کتابفروشی جهاددانشگاهی اردبیل واقع در انتهای خیابان دانشگاه قابل تهیه است.
,, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه