اخبار داغ

جشنواره ای برای احیاء غذاهای بومی و محلی در تویسرکان؛

غذاهای مغذی با کمترین نمک، چربی و قند+تصاویر

غذاهای مغذی با کمترین نمک، چربی و قند+تصاویر
جشنواره غذاهای سنتی و محلی با هدف ترویج فرهنگ و سنن غذایی و نمایش خلاقیت در سفره آرایی، با رویکرد تقویت و نزدیکی فرهنگ ها و همچنین ترویج و احیاء تهیه غذاهای مغذی با کمترین نمک، چربی و قند در تویسرکان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ جشنواره غذاهای سنتی و محلی با هدف ترویج فرهنگ و سنن غذایی و نمایش خلاقیت در سفره آرایی، با رویکرد تقویت و نزدیکی فرهنگ ها به همت بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه تویسرکان و همکاری مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور,

 آش ترخینه‌، آش شله‌، کاچی‌، آش کشک‌، قاویت، فسنجان، آش سماق، آش قیسی‌، آش ترشی‌، آش شله پتله‌، آش دوغ‌، آش رشته سماق، آش چغندر‌، آش شوربا‌، آش اوماج(عماج)، آش بلغور‌، آش خیارچنبر‌، آش برنج‌، آش سبزی‌، آش ترش، آش بادمجان، کشک بادمجان، انواع ترشی، حلوا مغز و سفره آرایی برخی از غذاهای سنتی و محلی شهرستان تویسرکان هستند که امروز تعدادی از این غذاها توسط بانوان تویسرکانی تهیه شده بود.

بانوان خوش ذوق تویسرکانی در غذاهای خود از ماست، حبوبات و انواع سبزی ها استفاده کرده بودند که همگی این مواد طبیعی و سرشار از ویتامین های مقوی هستند و نیازهای غذایی بدن را فراهم می سازند.

در برخی از این غذاها مانند آش سماق، آش کاچی، قاویت و فسنجان از گردوی تویسرکان استفاده شده است که بسیار برای رشد جسمی و فکری هر انسانی ضروری است.

شرکت کنندگان در این جشنواره همراه با ارائه انواع غذاهای سالم، نحوه تهیه غذای سنتی خود را برای مدعوین توضیح دادند.

در هنگام اجرای این جشنواره پمفلت های آموزشی توضیحاتی با محوریت نشان دادن مضرات استفاده زیاد از نمک، روغن و قندها هم توزیع شد.

در نهایت با داوری سه کارشناس شهناز بختیاری، اعظم سیفقلی، ام البنین مالمیر، شهلا بختیاری و شایسته مالمیر به عنوان برگزیدگان جشنواره غذاهای بومی و محلی شناخته شدند.

 

انتهای پیام/

,

 آش ترخینه‌، آش شله‌، کاچی‌، آش کشک‌، قاویت، فسنجان، آش سماق، آش قیسی‌، آش ترشی‌، آش شله پتله‌، آش دوغ‌، آش رشته سماق، آش چغندر‌، آش شوربا‌، آش اوماج(عماج)، آش بلغور‌، آش خیارچنبر‌، آش برنج‌، آش سبزی‌، آش ترش، آش بادمجان، کشک بادمجان، انواع ترشی، حلوا مغز و سفره آرایی برخی از غذاهای سنتی و محلی شهرستان تویسرکان هستند که امروز تعدادی از این غذاها توسط بانوان تویسرکانی تهیه شده بود.

بانوان خوش ذوق تویسرکانی در غذاهای خود از ماست، حبوبات و انواع سبزی ها استفاده کرده بودند که همگی این مواد طبیعی و سرشار از ویتامین های مقوی هستند و نیازهای غذایی بدن را فراهم می سازند.

در برخی از این غذاها مانند آش سماق، آش کاچی، قاویت و فسنجان از گردوی تویسرکان استفاده شده است که بسیار برای رشد جسمی و فکری هر انسانی ضروری است.

شرکت کنندگان در این جشنواره همراه با ارائه انواع غذاهای سالم، نحوه تهیه غذای سنتی خود را برای مدعوین توضیح دادند.

در هنگام اجرای این جشنواره پمفلت های آموزشی توضیحاتی با محوریت نشان دادن مضرات استفاده زیاد از نمک، روغن و قندها هم توزیع شد.

در نهایت با داوری سه کارشناس شهناز بختیاری، اعظم سیفقلی، ام البنین مالمیر، شهلا بختیاری و شایسته مالمیر به عنوان برگزیدگان جشنواره غذاهای بومی و محلی شناخته شدند.

 

انتهای پیام/

,

 آش ترخینه‌، آش شله‌، کاچی‌، آش کشک‌، قاویت، فسنجان، آش سماق، آش قیسی‌، آش ترشی‌، آش شله پتله‌، آش دوغ‌، آش رشته سماق، آش چغندر‌، آش شوربا‌، آش اوماج(عماج)، آش بلغور‌، آش خیارچنبر‌، آش برنج‌، آش سبزی‌، آش ترش، آش بادمجان، کشک بادمجان، انواع ترشی، حلوا مغز و سفره آرایی برخی از غذاهای سنتی و محلی شهرستان تویسرکان هستند که امروز تعدادی از این غذاها توسط بانوان تویسرکانی تهیه شده بود.

بانوان خوش ذوق تویسرکانی در غذاهای خود از ماست، حبوبات و انواع سبزی ها استفاده کرده بودند که همگی این مواد طبیعی و سرشار از ویتامین های مقوی هستند و نیازهای غذایی بدن را فراهم می سازند.

در برخی از این غذاها مانند آش سماق، آش کاچی، قاویت و فسنجان از گردوی تویسرکان استفاده شده است که بسیار برای رشد جسمی و فکری هر انسانی ضروری است.

شرکت کنندگان در این جشنواره همراه با ارائه انواع غذاهای سالم، نحوه تهیه غذای سنتی خود را برای مدعوین توضیح دادند.

در هنگام اجرای این جشنواره پمفلت های آموزشی توضیحاتی با محوریت نشان دادن مضرات استفاده زیاد از نمک، روغن و قندها هم توزیع شد.

در نهایت با داوری سه کارشناس شهناز بختیاری، اعظم سیفقلی، ام البنین مالمیر، شهلا بختیاری و شایسته مالمیر به عنوان برگزیدگان جشنواره غذاهای بومی و محلی شناخته شدند.

 

انتهای پیام/

,

 آش ترخینه‌، آش شله‌، کاچی‌، آش کشک‌، قاویت، فسنجان، آش سماق، آش قیسی‌، آش ترشی‌، آش شله پتله‌، آش دوغ‌، آش رشته سماق، آش چغندر‌، آش شوربا‌، آش اوماج(عماج)، آش بلغور‌، آش خیارچنبر‌، آش برنج‌، آش سبزی‌، آش ترش، آش بادمجان، کشک بادمجان، انواع ترشی، حلوا مغز و سفره آرایی برخی از غذاهای سنتی و محلی شهرستان تویسرکان هستند که امروز تعدادی از این غذاها توسط بانوان تویسرکانی تهیه شده بود.

,

, ,

بانوان خوش ذوق تویسرکانی در غذاهای خود از ماست، حبوبات و انواع سبزی ها استفاده کرده بودند که همگی این مواد طبیعی و سرشار از ویتامین های مقوی هستند و نیازهای غذایی بدن را فراهم می سازند.

,

در برخی از این غذاها مانند آش سماق، آش کاچی، قاویت و فسنجان از گردوی تویسرکان استفاده شده است که بسیار برای رشد جسمی و فکری هر انسانی ضروری است.

,

شرکت کنندگان در این جشنواره همراه با ارائه انواع غذاهای سالم، نحوه تهیه غذای سنتی خود را برای مدعوین توضیح دادند.

,

در هنگام اجرای این جشنواره پمفلت های آموزشی توضیحاتی با محوریت نشان دادن مضرات استفاده زیاد از نمک، روغن و قندها هم توزیع شد.

,

در نهایت با داوری سه کارشناس شهناز بختیاری، اعظم سیفقلی، ام البنین مالمیر، شهلا بختیاری و شایسته مالمیر به عنوان برگزیدگان جشنواره غذاهای بومی و محلی شناخته شدند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه