اخبار داغ

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین:

ارتقاء استانداردسازی و کیفیت نان ضروری است

ارتقاء استانداردسازی و کیفیت نان ضروری است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در جلسه کارگروه آرد و نان گفت: برای استاندارد سازی آرد و نان باید موضوع نظارت را جدی گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، منوچهر حبیبی در جلسه کارگروه آرد و نان که در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: برای استاندارد سازی آرد و نان باید موضوع نظارت را جدی گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  شاخص,

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین تصریح کرد: هدف از توسعه آزاد پزی ها، بالا رفتن کیفیت است در حالی که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

,

این مسوول تاکید کرد: بهداشت نان مهم است و دانشگاه علوم پزشکی به همراه سایر نهادهای مربوط باید در این خصوص کنترل لازم را داشته باشند.

,

حبیبی خاطرنشان کرد: آرد مناسب برای پخت در هر نان با نان دیگر متفاوت است و استفاده از آرد نامناسب باعث کاهش کیفیت نان پخت شده و در واقع هدر رفت منابع می شود.

,

وی با اشاره به تعداد نانوایی های دوگانه سوز در استان افزود: تعداد ۲۵ نانوایی دوگانه سوز برای استان واقعا کم است و ضرورت دارد تا تعداد آن ها افزایش یابد.

,

انتهای پیام/ 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه