معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در جلسه کارگروه آرد و نان گفت: برای استاندارد سازی آرد و نان باید موضوع نظارت را جدی گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص، منوچهر حبیبی در جلسه کارگروه آرد و نان که در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: برای استاندارد سازی آرد و نان باید موضوع نظارت را جدی گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین تصریح کرد: هدف از توسعه آزاد پزی ها، بالا رفتن کیفیت است در حالی که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
,این مسوول تاکید کرد: بهداشت نان مهم است و دانشگاه علوم پزشکی به همراه سایر نهادهای مربوط باید در این خصوص کنترل لازم را داشته باشند.
,حبیبی خاطرنشان کرد: آرد مناسب برای پخت در هر نان با نان دیگر متفاوت است و استفاده از آرد نامناسب باعث کاهش کیفیت نان پخت شده و در واقع هدر رفت منابع می شود.
,وی با اشاره به تعداد نانوایی های دوگانه سوز در استان افزود: تعداد ۲۵ نانوایی دوگانه سوز برای استان واقعا کم است و ضرورت دارد تا تعداد آن ها افزایش یابد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه