اخبار داغ

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان:

نانوایی های هرمزگان ملزم به استفاده از آرد با سبوس هستند/مراکز عرضه محصولات دریایی ساماندهی می شوند

نانوایی های هرمزگان ملزم به استفاده از آرد با سبوس هستند/مراکز عرضه محصولات دریایی ساماندهی می شوند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان گفت: نانوایان ملزم به استفاده از سبوس در نان هستند و نانوایی های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده از سبوس را در نان افزایش دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛بهروز اکرمی،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان با اشاره به کیفیت نان در بندرعباس و لزوم استفاده از آرد سبوس دار در آن، گفت: نانوایی های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده از سبوس را در نان افزایش دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز, ؛, بهروز , اکرمی،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان با اشاره به کیفیت نان در بندرعباس و لزوم استفاده از آرد سبوس دار در آن، گفت: نانوایی های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده از سبوس را در نان افزایش دهند.,
وی افزود: اکنون میزان استفاده از سبوس در نانوایی های استان استاندارد نیست و نان ها ارزش غذایی کمی دارند.
, وی افزود: اکنون میزان استفاده از سبوس در نانوایی های استان استاندارد نیست و نان ها ارزش غذایی کمی دارند.,
 
,
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان با بیان اینکه استاندارد ملی سبوسگیری در نان های سنگک بین شش و نیم تا۱۱ و نیم درصد است، تاکید کرد: با نانواها در صورت رعایت نکردن استانداردها در پخت نان برخورد قانونی خواهد شد.
, معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان با بیان اینکه استاندارد ملی سبوسگیری در نان های سنگک بین شش و نیم تا, ۱۱,  , و نیم درصد است، تاکید کرد: با نانواها در صورت رعایت نکردن استانداردها در پخت نان برخورد قانونی خواهد شد.,
 
,
اکرمی تصریح کرد: فرمانداری ها ، دانشگاه علوم پزشکی ، غله و خدمات بازرگانی ، اداره کل استاندارد و سازمان صنعت معدن و تجارت باید نانوایان را ملزم به استفاده از سبوس به میزان استاندارد در پخت نان سنگک کنند.
, اکرمی تصریح کرد: فرمانداری ها ، دانشگاه علوم پزشکی ، غله و خدمات بازرگانی ، اداره کل استاندارد و سازمان صنعت معدن و تجارت باید نانوایان را ملزم به استفاده از سبوس به میزان استاندارد در پخت نان سنگک کنند.,
 
,
وی با اشاره به ساماندهی مراکز عرضه محصولات دریایی افزود: برخی از این مراکز وضعیت نامناسبی دارند و غیر بهداشتی هستند و ساماندهی این مراکز مستلزم مشارکت بین بخشی فرمانداری ها ، اداره کل دامپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری هاست.
, وی با اشاره به ساماندهی مراکز عرضه محصولات دریایی افزود: برخی از این مراکز وضعیت نامناسبی دارند و غیر بهداشتی هستند و ساماندهی این مراکز مستلزم مشارکت بین بخشی فرمانداری ها ، اداره کل دامپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری هاست.,
 
,
میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است
, میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است, میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است,
سید حسین داودی، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به سطح سرومی اسید فولیک و آهن در استان گفت: با بررسی بر روی تغذیه مردم استان طی یک طرح جامع و مطالعه دقیق میزان تاثیر غنی سازی آرد مصرفی در نانوایی ها قابل مشخص خواهد شد .
, سید حسین داودی، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به سطح سرومی اسید فولیک و آهن در استان گفت: با بررسی بر روی تغذیه مردم استان طی یک طرح جامع و مطالعه دقیق میزان تاثیر غنی سازی آرد مصرفی در نانوایی ها قابل مشخص خواهد شد .,
 
,
وی افزود: میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که استفاده بی رویه از نمک در عمل آوری خمیر می تواند در بروز یا تشدید بیماری های غیر واگیر تاثیر گذار باشد.
, وی افزود: میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که استفاده بی رویه از نمک در عمل آوری خمیر می تواند در بروز یا تشدید بیماری های غیر واگیر تاثیر گذار باشد.,
 
,
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به نقش غنی سازی سایر مواد غذایی نیز اشاره کرد واظهار کرد: ماده غذایی ممکن است به طور طبیعی گرفتار کمبود ویتامین یا ماده معدنی بوده و یا در اثر فرایند اعمال شده روی آن از این مواد را از دست داده باشد در این صورت می توان ویتامین یا ماده معدنی را طبق روش خاصی به ماده غذایی اضافه نمود تا به این ترتیب کمبود یا نقص آن از نقطه نظر این مواد جبران شود.
, رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به نقش غنی سازی سایر مواد غذایی نیز اشاره کرد واظهار کرد: ماده غذایی ممکن است به طور طبیعی گرفتار کمبود ویتامین یا ماده معدنی بوده و یا در اثر فرایند اعمال شده روی آن از این مواد را از دست داده باشد در این صورت می توان ویتامین یا ماده معدنی را طبق روش خاصی به ماده غذایی اضافه نمود تا به این ترتیب کمبود یا نقص آن از نقطه نظر این مواد جبران شود.,
 
,
فاطمه دباغ،سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این نشست گفت: اکنون طرح کشوری غنی سازی آهن و فولیک اسید فرآورده های نان در هرمزگان در حال اجراست.
, فاطمه دباغ،سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این نشست گفت: اکنون طرح کشوری غنی سازی آهن و فولیک اسید فرآورده های نان در هرمزگان در حال اجراست.,
 
,
 وی افزود: پیش بینی شده است تا پایان سال ۹۹ این طرح در کشور و هرمزگان به پوشش کامل برسد،از مکمل های آهن و فولیک اسید در فرآورده های نان تغییری در رنگ و طعم نان ندارد .
,  وی افزود: پیش بینی شده است تا پایان سال , ۹۹,  , این طرح در کشور و هرمزگان به پوشش کامل برسد،, از مکمل های آهن و فولیک اسید در فرآورده های نان تغییری در رنگ و طعم نان ندارد .,
 
,
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: برای کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون نمک در فرآورده های نان نیز باید به یک درصد کاهش یابد.
, سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: برای کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون نمک در فرآورده های نان نیز باید به یک درصد کاهش یابد.,
 
,
دباغ خاطرنشان کرد: اکنون میانگین مصرف نمک در فرآورده های نان در استان دو و چهار دهم درصد است که باید به یک درصد کاهش یابد.
, دباغ خاطرنشان کرد: اکنون میانگین مصرف نمک در فرآورده های نان در استان , دو,  , و چهار دهم درصد است که باید به یک درصد کاهش یابد.,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه