اخبار داغ

غذای محلی از دامن طبیعت ؛

شکوفه هایی که بوی پخت آن شهر را پر کرده است

شکوفه هایی که بوی پخت آن شهر را پر کرده است
بوته هایی در اسفند ماه بر روی کوههای منوجان می رویند که شکوفه های آنها قابل خوردن هستندو شهروندان منوجانی آنها را به نام های متفاوتی از جمله شهم و گریشهک را می خوانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «صبح منوجان»بوته هایی در اسفند ماه بر روی کوههای بخش مرکزی و آسمینون شهرستان منوجان می رویند که شکوفه های آنها قابل خوردن هستند و شهروندان منوجانی  آنها را به نام های متفاوتی از جمله شهم ، و گریشهک را می خوانند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «, صبح منوجان,

مردم شهرستان منوجان شکوفه های شهم را در فروردین ماه می چینند و همراه برنج ، ماش و …می پزند.بوی بسیار خوبی شبیه به بوی برنج دارد به طوری که در هر خانه ای پخته شود بوی پخت آن تا چندین خانه می پیچید.

,

 

,


,
, , ,

, , ,

, , ,

, , ,


انتهای پیام/

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه