بوته هایی در اسفند ماه بر روی کوههای منوجان می رویند که شکوفه های آنها قابل خوردن هستندو شهروندان منوجانی آنها را به نام های متفاوتی از جمله شهم و گریشهک را می خوانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «صبح منوجان»بوته هایی در اسفند ماه بر روی کوههای بخش مرکزی و آسمینون شهرستان منوجان می رویند که شکوفه های آنها قابل خوردن هستند و شهروندان منوجانی آنها را به نام های متفاوتی از جمله شهم ، و گریشهک را می خوانند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «, صبح منوجان,مردم شهرستان منوجان شکوفه های شهم را در فروردین ماه می چینند و همراه برنج ، ماش و …می پزند.بوی بسیار خوبی شبیه به بوی برنج دارد به طوری که در هر خانه ای پخته شود بوی پخت آن تا چندین خانه می پیچید.
,, ,
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه