اخبار داغ

میراث‌فرهنگی ناملموس چهارمحال و بختیاری احیاء می شود

میراث‌فرهنگی ناملموس چهارمحال و بختیاری احیاء می شود
معاون میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گفت: همزمان با هفته میراث‌فرهنگی در قلعه جونقان و پارک بانوان شهرکرد پخت و توزیع آش‌ دوغ و آش انار محلی بین بازدیدکنندگان آثار تاریخی به‌منظور احیا و نهادینه کردن میراث‌فرهنگی ناملموس انجام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر؛ مصطفی هادی پور معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهار محال و بختیاری بیان داشت: آش انار سنتی منطقه مشایخ  از آش‌هایی است که هم در فصل زمستان و هم تابستان طرفداران زیادی دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , بام ایران خبر, ؛ مصطفی هادی پور معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهار محال و بختیاری بیان داشت: آش انار سنتی منطقه مشایخ  از آش‌هایی است که هم در فصل زمستان و هم تابستان طرفداران زیادی دارد. ,


وی تصریح کرد : انار یا آب‌انار تازه استفاده شده در این آش که طعم ملس و خوشمزه‌ای به آن می‌دهد خون‌ساز و اشتهاآور است. 

هادی پور ادامه داد: برنج‌گرده، برگ کاردین، مغزگردو، تره‌کوهی، کشمش، آلوترش، برگ‌زردآلو و پیازداغ سبب مغذی شدن این آش برای مردم کوهستان‌نشین منطقه شده است.

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گفت: پخت آش دوغ محلی از سوی بانوان از دیگر برنامه‌های اجرایی در هفته میراث‌فرهنگی بود که در تقویت باورهای سنتی و بهره‌مندی بیشتر از فرهنگ ناملموس گذشتگان اثرگذاری فراوانی دارد. 

انتهای پیام/530ب

,
, وی تصریح کرد : انار یا آب‌انار تازه استفاده شده در این آش که طعم ملس و خوشمزه‌ای به آن می‌دهد خون‌ساز و اشتهاآور است. ,
,
, هادی پور ادامه داد: برنج‌گرده، برگ کاردین، مغزگردو، تره‌کوهی، کشمش، آلوترش، برگ‌زردآلو و پیازداغ سبب مغذی شدن این آش برای مردم کوهستان‌نشین منطقه شده است.,
,
, معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گفت: پخت آش دوغ محلی از سوی بانوان از دیگر برنامه‌های اجرایی در هفته میراث‌فرهنگی بود که در تقویت باورهای سنتی و بهره‌مندی بیشتر از فرهنگ ناملموس گذشتگان اثرگذاری فراوانی دارد. ,
,
, انتهای پیام/530ب]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه