معاون میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان گفت: همزمان با هفته میراثفرهنگی در قلعه جونقان و پارک بانوان شهرکرد پخت و توزیع آش دوغ و آش انار محلی بین بازدیدکنندگان آثار تاریخی بهمنظور احیا و نهادینه کردن میراثفرهنگی ناملموس انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر؛ مصطفی هادی پور معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهار محال و بختیاری بیان داشت: آش انار سنتی منطقه مشایخ از آشهایی است که هم در فصل زمستان و هم تابستان طرفداران زیادی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , بام ایران خبر, ؛ مصطفی هادی پور معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهار محال و بختیاری بیان داشت: آش انار سنتی منطقه مشایخ از آشهایی است که هم در فصل زمستان و هم تابستان طرفداران زیادی دارد. ,
وی تصریح کرد : انار یا آبانار تازه استفاده شده در این آش که طعم ملس و خوشمزهای به آن میدهد خونساز و اشتهاآور است.
هادی پور ادامه داد: برنجگرده، برگ کاردین، مغزگردو، ترهکوهی، کشمش، آلوترش، برگزردآلو و پیازداغ سبب مغذی شدن این آش برای مردم کوهستاننشین منطقه شده است.
معاون میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان گفت: پخت آش دوغ محلی از سوی بانوان از دیگر برنامههای اجرایی در هفته میراثفرهنگی بود که در تقویت باورهای سنتی و بهرهمندی بیشتر از فرهنگ ناملموس گذشتگان اثرگذاری فراوانی دارد.
انتهای پیام/530ب
ارسال دیدگاه