مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها و ایام خاص در آستانه ماه مبارک رمضان از کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی از مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در این ایام توسط کارشناسان بهداشت محیط خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی سپید پوش، سید رضا غلامی با اشاره به برنامههای سلامت در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: کنترل و بازرسی مستمر از مراکز طبخ و عرضه شیرینیهای سنتی و مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها از جمله برنامههای بهداشت محیط سراسر کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپید پوش,وی با بیان اینکه عوامل محیطی در بازرسیها با تجهیزات پرتابل سنجش میشود، گفت: بازرسی بهداشتی بهصورت مشترک با دستگاهها و سازمانهای مرتبط از جمله سازمان تعزیرات حکومتی ، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیههای مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم ، رستوران داران ، چلوکبابیها ، کبابیها ، قنادی و شیرینی فروشیها صورت میگیرد.
,غلامی عنوان کرد: در همه اماکن عمومی و مراکز ،کنترل دخانیات مورد بازرسی قرار می گیرد و بازرسی بهداشتی از سامانههای آبرسانی نیز انجام میشود.
,مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها و ایام خاص وزارت بهداشت افزود: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل های برگزای مراسم افطار و سحردهی بهویژه برای شبهای قدر با دقت و تاکید صورت خواهد گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه