اخبار داغ

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت کرمانشاه:

100 تیم بازرسی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کرمانشاه را رصد می کنند

100 تیم بازرسی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کرمانشاه را رصد می کنند
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه از رصد بازار توسط یکصد تیم در ماه مبارک رمضان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علیرضا اجرایی در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: با توجه به قرارگیری در آستانه ماه مبارک رمضان، برنامه های نظارتی و کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، توسط بازرسین بهداشت محیط به طور جدی تری پیگیری و تقویت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه بیان کرد: به همین منظور تیمهای بازرسی از مراکز پخت شیرینی، آش و حلیم، رستورانها، محلهای برگزاری مراسم افطاری و سحری بازدید می کنند.

,

اجرایی با اشاره به اینکه دیگر دستگاه های اجرایی نظیر تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و اتحادیه های مربوطه نیز به امر بازرسی مبادرت می کنند گفت: در سطح استان یکصد تیم بازرسی در قالب گروه های دو نفره در دو شیفت صبح و عصر به رصد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و خوراکی می پردازند.

,

وی از افزایش کمی و کیفی بازرسی ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: مردم باید شیرینی های سنتی به ویژه زولبیا و بامیه را از مراکز بهداشتی مجاز و مورد تائید و نه از دستفروشان خرید کنند.

,

اجرایی خواستار توجه مردم به رعایت بهداشت توسط متصدیان خرید شد و گفت: مردم دقت کنند که مواد غذایی و شیرینی های بسته بندی شده دارای مشخصاتی از جمله مهر وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضا باشند.

,

وی با تاکید بر لزوم خرید آش و حلیم از مراکز دارای پروانه صنفی افزود: این مراکز باید از ظروف یکبار مصرف دارای پایه گیاهی استفاده کنند در غیر این صورت توسط بازرسان بهداشتی با آنان برخورد می شود.

,

اجرایی گفت: غذای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در فضای آشپزخانه باقی بماند بلکه باید در اسرع وقت به مصرف برسد.

,

وی افزود: سبزی و میوه نیز باید با رعایت اصول سالم سازی شامل شستشوی اولیه، گند زدایی و شستشوی نهایی به مصرف برسد.

,

اجرایی گفت: مردم در هرصورت مشاهده هرگونه تخلفی مراتب را از طریق تماس با سامانه 190 به اطلاع برسانند تا در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گیرد.

,

وی خطاب به هیئت امنای مساجد نیز بیان کرد: به منظور توزیع سحری و افطاری حتما باید از مواد اولیه سالم استفاده شود، رعایت بهداشت فردی به افراد در حال طبخ تذکر داده شود، غذای پخته شده در کمتر از دو ساعت به استفاده برسد.

,

اجرایی خواستار توزیع غذای پخته شده به صورت گرم شد و در ظروف یکبار مصرف با گیاهی گیاهی شد و گفت: همچنین در هنگام توزیع غذا افراد از راه رفتن بر روی سفره بپرهیزند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه