اخبار داغ

اجرای طرح "یه لقمه مهربانی" در ماه مهربانی

اجرای طرح "یه لقمه مهربانی" در ماه مهربانی
در راستای اجرای طرح " یه لقمه مهربانی " سفره‌های شهروندان تهرانی در ماه مهربانی ، میزبان نیازمندان و محرومان است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  رضا قدیمی مدیر عامل این سازمان از اجرای طرح یه لقمه مهربانی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت : طرح یه لقمه مهربانی  از سال 93 با هدف اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان و در کلونی‌های آسیب پایتخت اجرایی شد و تاکنون با همکاری خیرین ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با اشاره  به اقدامات انجام شده در خصوص دستگیری از نیازمندان و افراد بی بضاعت در ماه پربرکت رمضان ، افزود : در سال های گذشته حدود 30 هزار غذای گرم برای 30 هزار نیازمند در پایتخت توسط افراد خیّر تهیه و از طریق مراکز خیریه به آنها تحویل داده شده است.
,
قدیمی خاطر نشان کرد :  در رمضان 96 قرار است اجرای این طرح با مشارکت رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌های پایتخت به شکل گسترده‌تر و متفاوت تری نسبت به سال های قبل در بین شهروندان اجرایی شود .
,
مدیر عامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به وجود اختلاف طبقاتی درنقاط پایتخت ، تصریح کرد : ماه رمضان می تواند ماه تمرین مهربانی با نیازمندان ، دستگیری و حمایت از افرادی که از داشتن کمترین امکانات محروم هستند اما به دلجویی دست های مهربانی کسانی که بی‌منت و مضایقه، مهربانی را هدیه می دهند ، امیدوارند و این ماه می تواند فرصتی باشد برای انجام کارهایی بزرگ که توسط نیکوکاران تهرانی و با سازماندهی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران  تحت عنوان طرح «یه لقمه مهربونی» انجام می‌شود.
,
 
,
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران، با اشاره به طرح ویژه سازمان برای ماه رمضان امسال در قالب طرح «یه لقمه مهربونی» اعلام کرد: «در این طرح که با مشارکت نیکوکاران، صاحبان رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها و مردم مهربان پایتخت برگزار خواهد شد، سفره‌های افطار در مناطق محروم و نیازمند گسترده می شود تا در ماه مهربانی و میهمانی خدا، هیچ شهروند نیازمند و محرومی در تهران، سر گرسنه به بالین نگذارد.»
,
وی  هدف از اجرای طرح «یه لقمه مهربونی» را هم‌افزایی و مشارکت شهروندان تهرانی در نهادینه کردن فرهنگ مهربانی و اخلاق اسلامی تشریح کرد و گفت: «ماه مبارک رمضان، بهترین فرصت برای تمرین این مهربانی‌هاست و تجربه سال‌های گذشته نیز نشان داده است که با مهربانی‌های کوچک شهروندان تهرانی، قادر به کارهای بزرگی خواهیم بود.»
,
این مقام مسئول در سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، در خصوص آمار غذای دور ریز در ایران ، افزود :  ایران در فهرست سه کشور نخست جهان در تولید مواد دور ریز غذایی است که30 درصد از مواد غذایی در ایران که ارزش آن بالغ بر پنج تا هشت میلیارد دلار در سال است، در سال هدر می‌رود در‌حالی‌که می‌توان با این مقدار غذاهای دور ریز، 15 میلیون نفر را سیر کرد.»
,
قدیمی با بیان اینکه شمار زیادی از رستوران‌های شهر تهران  هم برای همکاری در اجرای این طرح به کمپین  «یه لقمه مهربونی» پیوسته‌اند، افزود: « دو مدل و طرح مشارکتی برای اجرای این طرح، پیش‌بینی شده است در مدل اول رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها، باقیمانده غذای دست‌نخورده هرروز خود را در اختیار همکاران ما و سایر خیریه‌های همکار این طرح می‌گذارندو در مدل دوم نیز خود رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها، هرروز مقداری از سهمیه پخت روزانه خود را به مشارکت در این طرح اختصاص خواهند داد تا بتوانیم مجموعه غذاهای جمع‌آوری شده در این دو طرح پیشنهادی را، با  بسته‌بندی مناسب، میان 60 کلونی آسیب‌‌شناسایی شده در شهر تهران توزیع کنیم.»
,
 وی با اشاره به مشارکت شهروندان تهرانی در انجام این امر مهم و انسانی ، خاطر نشان کرد : شهروندان می توانند برای مشارکت در طرح یه لقمه مهربانی با ‌شماره تلفن چهاررقمی 4379 تماس حاصل نمایند و ضمن ارائه آدرس ، همکاران ما در سازمان خدمات اجتماعی بلافاصله با سرویس‌های ویژه طرح یه لقمه مهربونی، این وعده‌های غذایی را در محل ارائه شده ی شهروندان نیکوکار تحویل گرفته و میان نیازمندان توزیع می نمایند .
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه