معاونت فرمانداری جاجرم ابراز داشت: دسترسی به غذای سالم و پایدار نیازمند برنامه ریزی است با توجه به اینکه منابع موجود محدود و جمعیت جهان روز به روز در حال افزایش است از همین رو از منابع محدود باید بهره برداری بیشتری شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری جاجرم، جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و کارگروه پسماند به ریاست آقای صاحبی معاونت فرمانداری در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم,صاحبی معاونت فرمانداری جاجرم در این جلسه ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت مولای متقیان امیر مومنان علی (ع) ابراز داشت: دسترسی به غذای سالم و پایدار نیازمند برنامه ریزی است با توجه به اینکه منابع موجود محدود و جمعیت جهان روز به روز در حال افزایش است از همین رو از منابع محدود باید بهره برداری بیشتری شود.
,وی با بیان اینکه گذار از دروان سنتی به دوران مدرن نیازمند سلامت و امنیت غذاییست گفت: با توجه به اینکه در گذشته کشورها از تولید داخل برای مواد غذایی استفاده می کردند امروز با افزایش جمعیت،کشاورها نیازمند تبادل کالا و واردات مواد غذایی سعی در جبران پارامتر های استاندارد دارند.
,صاحبی گفت: محدودیت زمین کشاورزی،کمبود آب، بالا بودن حامل های انرژی و افزایش ضایعات مواد غذایی باعث می شود منابع ما به هدر برود و بحث عرضه و تقاضا بهم بخورد.
,ریحانی رئیس شبکه بهداشت جاجرم ابراز داشت: امیدواریم در سال جدید از لحاظ کمی و کیفی تعداد جلسات این کار گروه را افزایش بدهیم و مشکلات موجود در این زمینه رابا کمک ادارات بتوانیم مرتفع کنیم.
,وی با بیان اینکه هدف شبکه بهداشت ارتقا سلامت جامعه است گفت: شبکه بهداشت جاجرم به دستگاه های نمونه گیری نمک و میکروبی مجهز شدند و دیگر برای نمونه گیری نیاز نیست مواد به شهرهای دیگر فرستاده شود.
,وی با بیان اینکه سگ های ولگرد در شهر تا حدودی جمع آوری شده است گفت: ریشه کن کردن بیماری ها کار علمی نیست اما می توان کنترل کرد سگ های ولگرد هم ناقل بیماری هستند و می توان با ازبین بردن ناقل ها، بیماری را کنترل کرد.
,در ادامه جلسه شاددل رئیس دامپزشکی شهرستان جاجرم به علائم تب کریمه کونگو اشاره کرد و راه های انتقال این بیماری را گفت و در پایان جلسه نیز به مشکلات کمبود آب در روستاهای جاجرم پرداخته شد و مصوباتی در این زمینه به تصویب رسید.
,,
پایان خبر
]
ارسال دیدگاه