اخبار داغ

بانوی کارآفرین مروستی که محصوات خود را به نقاط مختلف کشور صادر می‌کند

بانوی کارآفرین مروستی که محصوات خود را به نقاط مختلف کشور  صادر می‌کند
بانوی کارآفرین مروستی موفق شده است محصولات خود را علاوه بر عرضه در شهر خود به استان های مختلف کشور نیز صادر کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از طنین خاتم؛ تا چند وقت پیش قارچ خوراکی جزء کالاهای خوراکی لوکس محسوب می‌شد، اما هر چه زمان می‌گذرد، این ماده مغذی در حال تبدیل شدن به عضو ثابت سبد کالای خوراکی خانوارهای شهری و روستایی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین خاتم,

با روی آوردن ذائقه خانواده ایرانی به مصرف قارچ و افزایش تقاضای این محصول بسیاری از کارآفرنان به فکر تولید این محصول افتادند تا از این راه علاوه بر درآمدزایی برای خود و دیگران اشتغال زایی کنند. صرفه بالای تولید این محصول و سهولت تولید آن خیلی زود بانوان را نیز وارد این عرصه کرد.

,

یکی از بانوانی که در این مسیر گام برداشته و به کارآفرین مطرح شهرستان خاتم بدل شده است فرزانه عقیلی است. وی در شهر مروست شهرستان خاتم با ایجاد واحد تولید و پرورش قارچ خوراکی دارویی قدم در وادی کار تولیدی گذاشته است. عقیلی که از سال 93 کار خود را آغاز می کند در ابتدای امر به دلیل ناملایمات و عدم حمایت مسئولین چند سالی کار خود را رها می کند اما در اواخر سال 95 بار دیگر با اراده قوی تر وارد این حوزه از تولید می شود.

,

, ,

وی که اکنون به دلیل موفقیت در حرفه خود یکی از کارآفرینان بنام شهرستان خاتم محسوب می شود در مصاحبه با خبرنگار طنین خاتم در رابطه با فعالیت های خود می گوید: تولید قارچ را اولین بار در سال 93 شروع کردم ولی با وجود پیشرفت در کار و رکورد خوبی که در بازدهی داشتم به دلیل عدم حمایت مسئولین تولید را کنار گذاشتم.

فرزانه عقیلی ادامه داد: اواخر سال 95 بود که دوباره به فکر تولید قارچ خوراکی و دارویی افتادم و توانستم در فروردین 96 با تولید 900 لیتر کامبوجا و و 250 لیتر دوغ کفیر شروع خوبی داشته باشم و خوشبختانه توانستم بازارهای فروش تهران و بندرعباس پیدا کنم و در حال حاضر با مشکل بازار فروش مواجه نیستم.

 

این کارآفرین تاکید کرد: اردیبهشت ماه بود که تصمیم گرفتم مردم شهرم را با محصولاتم آشنا کنم، اوایل زیاد استقبال نشد اما کم کم با معرفی محصول و تبلیغات گستره توانستم در مدت دو هفته 115 لیتر کامبوجا در مروست به فروش برسانم  و در این در صورتی بود اصلا چنین استقبالی را انتظار نداشتم.

بانوی موفق مروستی در ادامه خاطر نشان کرد: بعد از این استقبال چشمگیر، تصمیم گرفتم تولید قارچ دکمه ای را نیز تجربه کنم که با توکل بر خدا و حمایت های اطرافیان این محصولم را نیز تا یک ماه دیگر به بازار عرضه می کنم.

 

وی انگیزه خود از گسترش فعالیت کاری اش را ایجاد شغل برای هم شهریانش اعلام کرده و گفت: امیدورام بتوانم با توسعه کارم مرهم کوچکی بر زخم بیکاری در شهر خود باشم و بتوانم دغدغه آن ها را رفع کنم.

انتهای پیام/آ

,

وی که اکنون به دلیل موفقیت در حرفه خود یکی از کارآفرینان بنام شهرستان خاتم محسوب می شود در مصاحبه با خبرنگار طنین خاتم در رابطه با فعالیت های خود می گوید: تولید قارچ را اولین بار در سال 93 شروع کردم ولی با وجود پیشرفت در کار و رکورد خوبی که در بازدهی داشتم به دلیل عدم حمایت مسئولین تولید را کنار گذاشتم.

فرزانه عقیلی ادامه داد: اواخر سال 95 بود که دوباره به فکر تولید قارچ خوراکی و دارویی افتادم و توانستم در فروردین 96 با تولید 900 لیتر کامبوجا و و 250 لیتر دوغ کفیر شروع خوبی داشته باشم و خوشبختانه توانستم بازارهای فروش تهران و بندرعباس پیدا کنم و در حال حاضر با مشکل بازار فروش مواجه نیستم.

 

این کارآفرین تاکید کرد: اردیبهشت ماه بود که تصمیم گرفتم مردم شهرم را با محصولاتم آشنا کنم، اوایل زیاد استقبال نشد اما کم کم با معرفی محصول و تبلیغات گستره توانستم در مدت دو هفته 115 لیتر کامبوجا در مروست به فروش برسانم  و در این در صورتی بود اصلا چنین استقبالی را انتظار نداشتم.

بانوی موفق مروستی در ادامه خاطر نشان کرد: بعد از این استقبال چشمگیر، تصمیم گرفتم تولید قارچ دکمه ای را نیز تجربه کنم که با توکل بر خدا و حمایت های اطرافیان این محصولم را نیز تا یک ماه دیگر به بازار عرضه می کنم.

 

وی انگیزه خود از گسترش فعالیت کاری اش را ایجاد شغل برای هم شهریانش اعلام کرده و گفت: امیدورام بتوانم با توسعه کارم مرهم کوچکی بر زخم بیکاری در شهر خود باشم و بتوانم دغدغه آن ها را رفع کنم.

انتهای پیام/آ

,

وی که اکنون به دلیل موفقیت در حرفه خود یکی از کارآفرینان بنام شهرستان خاتم محسوب می شود در مصاحبه با خبرنگار طنین خاتم در رابطه با فعالیت های خود می گوید: تولید قارچ را اولین بار در سال 93 شروع کردم ولی با وجود پیشرفت در کار و رکورد خوبی که در بازدهی داشتم به دلیل عدم حمایت مسئولین تولید را کنار گذاشتم.

,

فرزانه عقیلی ادامه داد: اواخر سال 95 بود که دوباره به فکر تولید قارچ خوراکی و دارویی افتادم و توانستم در فروردین 96 با تولید 900 لیتر کامبوجا و و 250 لیتر دوغ کفیر شروع خوبی داشته باشم و خوشبختانه توانستم بازارهای فروش تهران و بندرعباس پیدا کنم و در حال حاضر با مشکل بازار فروش مواجه نیستم.

,

 

,

این کارآفرین تاکید کرد: اردیبهشت ماه بود که تصمیم گرفتم مردم شهرم را با محصولاتم آشنا کنم، اوایل زیاد استقبال نشد اما کم کم با معرفی محصول و تبلیغات گستره توانستم در مدت دو هفته 115 لیتر کامبوجا در مروست به فروش برسانم  و در این در صورتی بود اصلا چنین استقبالی را انتظار نداشتم.

,

, ,

بانوی موفق مروستی در ادامه خاطر نشان کرد: بعد از این استقبال چشمگیر، تصمیم گرفتم تولید قارچ دکمه ای را نیز تجربه کنم که با توکل بر خدا و حمایت های اطرافیان این محصولم را نیز تا یک ماه دیگر به بازار عرضه می کنم.

,

 

,

وی انگیزه خود از گسترش فعالیت کاری اش را ایجاد شغل برای هم شهریانش اعلام کرده و گفت: امیدورام بتوانم با توسعه کارم مرهم کوچکی بر زخم بیکاری در شهر خود باشم و بتوانم دغدغه آن ها را رفع کنم.

,

انتهای پیام/آ

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه