اخبار داغ

اقتصاد پشت بامی/

خشک کردن میوه ها راه حلی آسان برای کمک به اقتصاد خانواده

خشک کردن میوه ها راه حلی آسان برای کمک به اقتصاد خانواده
متأسفانه بسیار مشاهده می‌شود که مردم فقط میوه‌های تروتازه و خوش‌رنگ و لعاب را از میوه‌فروشی‌ها می‌خرند و مابقی میوه‌ها که دارای مقداری ضرب‌خوردگی یا لکه یا خرابی هستند، تماماً دور می‌ریزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو متأسفانه بسیار مشاهده می‌شود که مردم فقط میوه‌های تروتازه و خوش‌رنگ و لعاب را از میوه‌فروشی‌ها می‌خرند و مابقی میوه‌ها که دارای مقداری ضرب‌خوردگی یا لکه یا خرابی هستند، تماماً دور می‌ریزند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو,

این پدیده فقط می‌تواند ناشی از یک چیز باشد: فرهنگ مصرف‌زدگی و آماده‌خواری! همۀ ما می‌توانیم میوه‌های کج و کوله تر را به‌جای اینکه دور بریزیم با استفاده از ذوق و سلیقۀ خود، به مواد خوراکی ارزشمند تبدیل کنیم و آن را تبدیل به یک منبع درآمد برای خانواده های ایرانی کرد.

,

 

,

, ,

 

,

 

,

روش خشک کردن میوه ها:

,

۱- اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه. برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید. البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.

,

۲- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید.

,

خشک کردن میوه در خانه

خشک کردن میوه در خانه

,

خشک کردن میوه در خانه

, خشک کردن میوه در خانه,

خشک کردن میوه در خانه

, خشک کردن میوه در خانه,

یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه.

,

نکته ها:

,

۱- میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه.

,

۲- برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.

,

خشک کردن میوه در خانه

خشک کردن میوه در خانه

,

خشک کردن میوه در خانه

, خشک کردن میوه در خانه,

خشک کردن میوه در خانه

, خشک کردن میوه در خانه,

۳- بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه.

,

۴- برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.

,

۵- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.

,

۶- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.

,

۷- پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.

,

۸- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.

,

خشک کردن میوه در خانه

خشک کردن میوه در خانه

,

خشک کردن میوه در خانه

, خشک کردن میوه در خانه,

خشک کردن میوه در خانه

, خشک کردن میوه در خانه,

۹- مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.

,

۱۰- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.

,

۱۱- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!

,

شربت: ۱ لیوان شکر رو با ۴/۳ لیوان آب بذارید ۵ دقیقه بجوشه.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه