اخبار داغ

مدیرکل دامپزشکی استان یزد:

کشتارگاه بافق سنتی و زیرساخت لازم برای پیش سرد گوشت را ندارد

کشتارگاه بافق سنتی و زیرساخت لازم برای پیش سرد گوشت را ندارد
مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: متأسفانه کشتارگاه بافق سنتی است و کیفیت لازم را ندارد و برای تأمین گوشت بهداشتی رضایت‌بخش نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بافق خبر؛ مدیرکل دامپزشکی استان یزد در خصوص کنترل بیماری‌ها در جامعه گفت: یکی از راه‌کارهای آن ایجاد زیرساخت‌های لازم بر کنترل بیماری در کشتارگاه‌ها یا در سطح دامداری‌ها است که باید انجام شود و یکی دیگر از راه‌کارها، آموزش مردم در خصوص مصرف گوشت و فراورده‌های دامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بافق خبر؛,

علی‌اکبر حداد زاده در رابطه با زیرساخت‌های پیش سرد استان یزد تصریح کرد: در یزد و تمام شهرستان‌های آن از پیش سردهای لازم، فعال هستند، در شهرستان بافق زیرساخت‌هایی انجام‌شده ولی کافی نیست و زیرساخت اولیه باید فعال شود.

وی تأکید کرد: انتظاری که از مردم برای آموزش و پیشگیری داریم به‌هیچ‌وجه از گوشتی که از خارج کشتارگاه‌ها هست استفاده نکنند و اگر هم استفاده کردند تحت نظارت باشد.

حداد زاده در ادامه افزود: گوشت باید 24 ساعت پیش سرد شده باشد اگر گوشتی پیش سرد نشده باشد باید گوشت در دمای 0 الی 4 درجه قرار داده شود و نباید در فریزر یخچال گذاشته شود تا منجمد شود بعد از فعل‌وانفعالاتی که در گوشت انجام شد بعدازآن می‎توان منجمد کرد کسانی که در روستاها گوشت خودشان تهیه می‌کنند این کار را باید حتماً رعایت کنند.

وی در مورد ابتلا مردم استان به بیماری تب کریمه کنگو گفت: خوشبختانه در سطح استان هیچ‌کس مبتلابه این بیماری که موجب فوت شود نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد در مورد کشتارگاه شهرستان بافق گفت: متأسفانه در حال حاضر کشتارگاه شهرستان بافق سنتی است و کیفیت لازم را ندارد و برای تأمین گوشت بهداشتی رضایت‌بخش نیست.

حداد زاده در پایان خاطرنشان کرد: کشتارگاه‌ها باید در مناطقی که تجمع دام‌ها هست ایجاد شود ولی در بافق پیشنهاد اولیه به‌صورت موقت است و گوشت اصلی شهرستان را می‌توان به‌صورت صنعتی وارد کرد.

انتهای پیام/ع.م

,

علی‌اکبر حداد زاده در رابطه با زیرساخت‌های پیش سرد استان یزد تصریح کرد: در یزد و تمام شهرستان‌های آن از پیش سردهای لازم، فعال هستند، در شهرستان بافق زیرساخت‌هایی انجام‌شده ولی کافی نیست و زیرساخت اولیه باید فعال شود.

,

وی تأکید کرد: انتظاری که از مردم برای آموزش و پیشگیری داریم به‌هیچ‌وجه از گوشتی که از خارج کشتارگاه‌ها هست استفاده نکنند و اگر هم استفاده کردند تحت نظارت باشد.

,

حداد زاده در ادامه افزود: گوشت باید 24 ساعت پیش سرد شده باشد اگر گوشتی پیش سرد نشده باشد باید گوشت در دمای 0 الی 4 درجه قرار داده شود و نباید در فریزر یخچال گذاشته شود تا منجمد شود بعد از فعل‌وانفعالاتی که در گوشت انجام شد بعدازآن می‎توان منجمد کرد کسانی که در روستاها گوشت خودشان تهیه می‌کنند این کار را باید حتماً رعایت کنند.

,

وی در مورد ابتلا مردم استان به بیماری تب کریمه کنگو گفت: خوشبختانه در سطح استان هیچ‌کس مبتلابه این بیماری که موجب فوت شود نشده است.

,

مدیرکل دامپزشکی استان یزد در مورد کشتارگاه شهرستان بافق گفت: متأسفانه در حال حاضر کشتارگاه شهرستان بافق سنتی است و کیفیت لازم را ندارد و برای تأمین گوشت بهداشتی رضایت‌بخش نیست.

,

حداد زاده در پایان خاطرنشان کرد: کشتارگاه‌ها باید در مناطقی که تجمع دام‌ها هست ایجاد شود ولی در بافق پیشنهاد اولیه به‌صورت موقت است و گوشت اصلی شهرستان را می‌توان به‌صورت صنعتی وارد کرد.

,

انتهای پیام/ع.م

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه