اخبار داغ

فرماندار ویژه زابل:

4 نیروگاه گازی در سیستان ایجاد می شود/ افغانستان کانون بحران های شن منطقه است

4 نیروگاه گازی در سیستان ایجاد می شود/ افغانستان کانون بحران های شن منطقه است
فرماندار زابل عنوان کرد: توسط سرمایه گذار چینی چهار نیروگاه گازی در سیستان ایجاد می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هوشنگ ناظری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: بیکاری در منطقه سیستان بالاست که این معضل با ایجاد واحدهاى تولیدی، کارگاه، کارخانه کاهش خواهد یافت.

وی افزود: ایجاد واحدهای تولیدی تنها با جذب سرمایه گذار انجام می شود، بنابراین براى ایجاد کارخانه باید انرژی یا سوخت مصرفى مورد نیاز آن را تامین کرد، که در این راستا در سیستان نیاز به ٣٠٠ مگاوات برق است که اقدامات خوبی انجام شده است چرا که حتی براى بهره بردارى طرح ۴۶ هزار هکتارى نیاز به تامین برق است.

ناظری ادامه داد: سرمایه گذاران چینى قول ایجاد چهار نیروگاه سیار گازى(در پست برق رامشار، زابل، ادیمی و زهک) ٢۵ مگاواتى در بازه زمانى ۴ تا ۶ ماهه را داده است که با توجه به نبود گاز در سال اول به شکل دیزلی کار خود را شروع خواهد کرد.

وی تصریح کرد: انتقال برق از نهبندان در آذرماه سال جاری انجام خواهد شد که در این راستا تاکنون ٧۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با این اقدامات دیگر مشکلى در بحث تامین انرژی و سوخت وجود نخواهد داشت و توسعه منطقه را در بر خواهد داشت.

فرماندار ویژه زابل خاطرنشان کرد: با ایجاد کارخانجات لوله، فراوری آنتیموان، کاغذ، سرامیک، لاستیک پیشرفت چشمگیرى در سیستان خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ایجاد کارخانه کاغذ در منطقه ویژه اقتصادى از پیشرفت خوبی برخوردار بوده، خاطرنشان کرد: همچنین کارخانه کاشی و سرامیک نیز دو هزار نفر اشتغال خواهد داشت که در این راستا فاز یک آن تا اواخر امسال به بهره برداری خواهد رسید که در این فاز برای ٣۵٠ نفر شغل مستقیم ایجاد می شود و در حال حاضر ۵٠ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی در ادامه گفت: برای ایجاد کارخانه لاستیک نیز با تولید ۵٠ هزار تن لاستیک سبک و سنگین در حال خرید دستگاههاى مورد نیاز هستیم چرا که این کارخانه برای یک هزار و ۳۴۴ نفر شغل ایجاد خواهد شد.

ناظری بیان کرد: کانون های بحران شن های روان منطقه در افغانستان وجود دارد بنابراین به منظور رفع این مشکل باید آن را از سرمنشا که ولایت نیمروز است مهار کنیم چرا که اگر در پایین دست چه از روش های شیمیایی و چه از روش های بیولوژیکی برای مهار آن اقدام شود به طور حتم به نتیجه ای نخواهیم رسید.

فرماندار ویژه زابل گفت: به منظور مبارزه با شن های روان کمیته هایی تشکیل شده و برنامه هایی را با هماهنگی با سازمان جنگل ها و مراتع کشور و سازمان محیط زیست تنظیم و رایزنی هایی در داخل و خارج کشور انجام شده که در این راستا پروژه های مربوط به آن به زودی باتوجه به توافق هایی که طرف مقابل باید داشته باشد انجام می شود.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه