اخبار داغ

مدیرجهاد کشاورزی روانسر تاکید کرد:

کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول پرهیز کنند

کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول پرهیز کنند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر بر لزوم پرهیز کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراب روانسر،  کامران کریمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر در گفتگو با سراب روانسر، اظهار داشت:  کارشناسان مراکز تحقیقاتی و سازمان جهاد کشاورزی به کشاورزان توصیه اکید دارند که از آتش زدن زمین های کشاورزی بعد از برداشت محصول جداً خودداری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب روانسر,

کریمی با اشاره به مضرات آتش زدن اراضی کشاورزی بعد از برداشت محصول گفت: آتش زدن زمین بعد از برداشت محصولات کشاورزی سبب از بین رفتن مواد ریز مغذی خاک  می‌شود.

وی تصریح کرد: آتش زدن زمین های کشاورزی پس از برداشت محصول باعث از بین رفتن مواد آلی خاک و همچنین میکرو ارگانیسم های مفید خاک و فرسایش خاک می شود و کشاورزان بدون توجه به این نکته های مهم اقدام به جارسوزی (سوزاندن کاه و کلش) می کنند که این امر آلودگی هوا و محیط زیست را نیز به دنبال دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر در پایان بیشترین علت آتش سوزی در شهرستان روانسر را آتش زدن پس چرای مزارع دانست

,

کریمی با اشاره به مضرات آتش زدن اراضی کشاورزی بعد از برداشت محصول گفت: آتش زدن زمین بعد از برداشت محصولات کشاورزی سبب از بین رفتن مواد ریز مغذی خاک  می‌شود.

وی تصریح کرد: آتش زدن زمین های کشاورزی پس از برداشت محصول باعث از بین رفتن مواد آلی خاک و همچنین میکرو ارگانیسم های مفید خاک و فرسایش خاک می شود و کشاورزان بدون توجه به این نکته های مهم اقدام به جارسوزی (سوزاندن کاه و کلش) می کنند که این امر آلودگی هوا و محیط زیست را نیز به دنبال دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر در پایان بیشترین علت آتش سوزی در شهرستان روانسر را آتش زدن پس چرای مزارع دانست

,

کریمی با اشاره به مضرات آتش زدن اراضی کشاورزی بعد از برداشت محصول گفت: آتش زدن زمین بعد از برداشت محصولات کشاورزی سبب از بین رفتن مواد ریز مغذی خاک  می‌شود.

وی تصریح کرد: آتش زدن زمین های کشاورزی پس از برداشت محصول باعث از بین رفتن مواد آلی خاک و همچنین میکرو ارگانیسم های مفید خاک و فرسایش خاک می شود و کشاورزان بدون توجه به این نکته های مهم اقدام به جارسوزی (سوزاندن کاه و کلش) می کنند که این امر آلودگی هوا و محیط زیست را نیز به دنبال دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر در پایان بیشترین علت آتش سوزی در شهرستان روانسر را آتش زدن پس چرای مزارع دانست

,

کریمی با اشاره به مضرات آتش زدن اراضی کشاورزی بعد از برداشت محصول گفت: آتش زدن زمین بعد از برداشت محصولات کشاورزی سبب از بین رفتن مواد ریز مغذی خاک  می‌شود.

وی تصریح کرد: آتش زدن زمین های کشاورزی پس از برداشت محصول باعث از بین رفتن مواد آلی خاک و همچنین میکرو ارگانیسم های مفید خاک و فرسایش خاک می شود و کشاورزان بدون توجه به این نکته های مهم اقدام به جارسوزی (سوزاندن کاه و کلش) می کنند که این امر آلودگی هوا و محیط زیست را نیز به دنبال دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر در پایان بیشترین علت آتش سوزی در شهرستان روانسر را آتش زدن پس چرای مزارع دانست

,

کریمی با اشاره به مضرات آتش زدن اراضی کشاورزی بعد از برداشت محصول گفت: آتش زدن زمین بعد از برداشت محصولات کشاورزی سبب از بین رفتن مواد ریز مغذی خاک  می‌شود.

,

وی تصریح کرد: آتش زدن زمین های کشاورزی پس از برداشت محصول باعث از بین رفتن مواد آلی خاک و همچنین میکرو ارگانیسم های مفید خاک و فرسایش خاک می شود و کشاورزان بدون توجه به این نکته های مهم اقدام به جارسوزی (سوزاندن کاه و کلش) می کنند که این امر آلودگی هوا و محیط زیست را نیز به دنبال دارد.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر در پایان بیشترین علت آتش سوزی در شهرستان روانسر را آتش زدن پس چرای مزارع دانست

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه