برداشت انگور در شهرستان خنداب به دلیل تنوع آب و هوایی و قرار گرفتن در منطقه سردسیری از اوایل شهریورماه آغاز و تا اواخر مهرماه بهطول میانجامد و هرساله انگورکاران این شهرستان به دلیل نبود صنایع تبدیلی متحمل خسارات فراوانی میشوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم خنداب، شهرستان خنداب قطب تولید انگور در استان مرکزی است و سالانه بیش از ۴۰ درصد انگور تولیدی این استان در شهرستان خنداب تولید میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم خنداب,از تاکستانهای شهرستان خنداب بیش از ۱۷نوع انگور برداشت میشود، خلیلی، کشمشی، صاحبی، سیاه، یاقوتی، ریشبابا، بیدانه، عسگری و لعل از جمله مشهورترین آنها است.
برداشت انگور در شهرستان خنداب به دلیل تنوع آب و هوایی و قرار گرفتن در منطقه سردسیری از اوایل شهریورماه آغاز و تا اواخر مهرماه بهطول میانجامد.
عمده انگور تولیدی این شهرستان به سبزه تیزابی تبدیل و مابقی برای مصرف تازه خوری روانه بازار استانهای اطراف میشود.
کشاورزان خندابی:
سرمازدگی سبب کاهش محصول در شهرستان خنداب شد
یادگاری یکی از کشاورزان خندابی در گفتوگو با خبرنگار نسیم خنداب، گفت: امسال به دلیل سرمازدگی خسارت بسیار زیادی به تاکستانهای انگور وارد شد.
یادگاری اظهار کرد: سال گذشته موفق به برداشت بیش از ۲۰ تُن انگور شدم اما مجموع محصول تولیدی امسال به ۵۰۰ کیلو هم نمیرسد.
حاصل زحمت باغداران خندابی در جیب دلالان
کشاورز خندابی ضمن گلایه از مسئولین گفت: در شهرستان خنداب کارخانه یا مرکز معتبری برای خرید محصولات وجود ندارد و کشاورزان باید محصول خود را با قیمت بسیار ناچیز به دلالان فروخته یا با هزینه گزاف به شهرستانهای اطراف منتقل کنند.
وی در ادامه افزود: مسئولین از پرداخت یارانه کشمش صحبت میکنند در حالیکه بسیاری از کشاورزان این شهرستان هنوز هیچ مبلغی بابت یارانه دریافت نکردهاند از مسئولین تقاضا داریم به این موضوع رسیدگی کنند.
یادگاری خاطرنشان کرد: شهرستان خنداب یکی از قطبهای تولید انگور در استان مرکزی است در حالیکه هنوز کارخانه کشمش پاککنی یا صنایع تبدیلی در این شهرستان احداث نشده است.
انتهای پیام/
از تاکستانهای شهرستان خنداب بیش از ۱۷نوع انگور برداشت میشود، خلیلی، کشمشی، صاحبی، سیاه، یاقوتی، ریشبابا، بیدانه، عسگری و لعل از جمله مشهورترین آنها است.
,برداشت انگور در شهرستان خنداب به دلیل تنوع آب و هوایی و قرار گرفتن در منطقه سردسیری از اوایل شهریورماه آغاز و تا اواخر مهرماه بهطول میانجامد.
,عمده انگور تولیدی این شهرستان به سبزه تیزابی تبدیل و مابقی برای مصرف تازه خوری روانه بازار استانهای اطراف میشود.
,کشاورزان خندابی:
, کشاورزان خندابی: ,سرمازدگی سبب کاهش محصول در شهرستان خنداب شد
, سرمازدگی سبب کاهش محصول در شهرستان خنداب شد,یادگاری یکی از کشاورزان خندابی در گفتوگو با خبرنگار نسیم خنداب، گفت: امسال به دلیل سرمازدگی خسارت بسیار زیادی به تاکستانهای انگور وارد شد.
, نسیم خنداب,یادگاری اظهار کرد: سال گذشته موفق به برداشت بیش از ۲۰ تُن انگور شدم اما مجموع محصول تولیدی امسال به ۵۰۰ کیلو هم نمیرسد.
,حاصل زحمت باغداران خندابی در جیب دلالان
, حاصل زحمت باغداران خندابی در جیب دلالان ,کشاورز خندابی ضمن گلایه از مسئولین گفت: در شهرستان خنداب کارخانه یا مرکز معتبری برای خرید محصولات وجود ندارد و کشاورزان باید محصول خود را با قیمت بسیار ناچیز به دلالان فروخته یا با هزینه گزاف به شهرستانهای اطراف منتقل کنند.
,وی در ادامه افزود: مسئولین از پرداخت یارانه کشمش صحبت میکنند در حالیکه بسیاری از کشاورزان این شهرستان هنوز هیچ مبلغی بابت یارانه دریافت نکردهاند از مسئولین تقاضا داریم به این موضوع رسیدگی کنند.
,یادگاری خاطرنشان کرد: شهرستان خنداب یکی از قطبهای تولید انگور در استان مرکزی است در حالیکه هنوز کارخانه کشمش پاککنی یا صنایع تبدیلی در این شهرستان احداث نشده است.
,, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه