باغداران خندابی این روزها با فرارسیدن فصل برداشت،مازاد محصول انگور خود را تیزاب می کنند تا آن را به کشمش تبدیل کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛کشاورزان خندابی محصول انگور خود را برای تبدیل کردن به کشمش تیزاب می زنند تا فرآیند خشک شدن آن تسریع و برای بازار مصرف آماده شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,روغن تیزابی و کربنات پتاسیم خوراکی یکی از مواد ترکیبی برای تهیه تیزاب می باشد. بطوریکه از مخلوط کردن روغن سبزه و کربنات پتاسیم خوراکی تیزاب تهیه و برای خشک کردن انگور و تهیه کشمش و همچنین برای خشک کردن میوه هایی مانند سیب، هلو و آلو استفاده می گردد.
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
ارسال دیدگاه