رئیس کارگروه تخصصی گندم ، آرد و نان شهرستان آق قلا از دستگاههای عضو این کارگروه خواست نسبت به خرید و فروش مجوزهای نانوایی دولتی و آزاد پز نظارت و حساسیت ویژه داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "امانگلدی ضمیر" رئیس کارگروه تخصصی گندم ، آرد و نان شهرستان آق قلا، ضمن تاکید بر لزوم ارتقاء کیفت آرد و نان در شهرستان آق قلا اظهار داشت: نان اصلی ترین جزء از سبد غذایی خانوار می باشد که مردم تقریبا همه روزه با آن سرکار دارند و می طلبد که تمهیداتی اتخاذ گردد که کیفیت نان در شهرستان از وضعیت موجود به حد مطلوب ومورد رضایت مردم ارتقاء پیدا کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی افزود: ساماندهی سیستم حمل و نقل آرد ، تهیه آرد از آسیابهای با کیفیت آرد بالا، نظارت بر نحوه عمل آوری خمیر و پخت نان ، لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه نان توسط خبازان ، ساماندهی ساعت کار و ایام تعطیلی واحدهای نانوایی را از مهم ترین عوامل در ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دانسته و از اعضای این کارگروه خواست تا با تعامل و همکاری با یکدیگر در جهت عملی شدن این موارد تلاش کنند.
,رئیس کارگروه تخصصی گندم ، آرد و نان شهرستان آق قلا با اشاره به هماهنگی بعمل آمده با مراجع ذیربط ، خواستار برخورد قانونی با توزیع کنندگان و پرهیز از پخت نان با آرد سه نول در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی بوده و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان محسوب می شود.
,"ضمیر" از دستگاههای عضو این کارگروه خواست نسبت به خرید و فروش مجوزهای نانوایی دولتی و آزاد پز نظارت و حساسیت ویژه داشته باشند و بر نظارت مستمر بر تولید آرد با کیفیت بهتر توسط کارخانجات آرد و توزیع مناسب آن بین خبازیهای شهرستان تاکید کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه