اخبار داغ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان خبر داد؛

پیش بینی 162 تن تولید محصول زیتون در سال جاری

پیش بینی 162 تن تولید محصول زیتون در سال جاری
سطح زیر کشت محصول زیتون شهرستان کرمان بالغ بر 260 هکتار می باشد که از این میزان 150هکتار غیر بارور و 110 هکتار بارور است و پیش بینی می شود 165 تن محصول تولید شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرمان کرمان؛ احمد مسعودی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان گفت: برداشت محصول زیتون این شهرستان از پنجم شهریور ماه آغاز و با توجه به اقلیم های متفاوت (گرمسیری و سردسیر) در مناطق مختلف شهرستان کرمان منجمله چترود،گلباف، شهداد و بخش مرکزی کرمان با عملکرد1.5 تن در هکتار تا پایان مهر ماه ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  آرمان کرمان؛ احمد مسعودی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان گفت: برداشت محصول زیتون این شهرستان از پنجم شهریور ماه آغاز و با توجه به اقلیم های متفاوت (گرمسیری و سردسیر) در مناطق مختلف شهرستان کرمان منجمله چترود،گلباف، شهداد و بخش مرکزی کرمان با عملکرد1.5 تن در هکتار تا پایان مهر ماه ادامه دارد., آرمان کرمان,

وی با بیان اینکه سطح زیر کشت این محصول در شهرستان کرمان بالغ بر 260 هکتار می باشد، افزود: از این میزان 150هکتار غیر بارور و 110 هکتار بارور بوده که پیش بینی می شود 165 تن زیتون تولید شودکه خود گام موثری در جهت اشتغال پایدار وتولید محصول برتر است.

, وی با بیان اینکه سطح زیر کشت این محصول در شهرستان کرمان بالغ بر 260 هکتار می باشد، افزود: از این میزان 150هکتار غیر بارور و 110 هکتار بارور بوده که پیش بینی می شود 165 تن زیتون تولید شودکه خود گام موثری در جهت اشتغال پایدار وتولید محصول برتر است. ,

مدیر جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه ارقام کشت شده زیتون در شهرستان کرمان شامل زرد، روغنی، دزفولی، مانزانیلا و کنسروالیا است، اذعان داشت: رقم زرد  و دزفولی بیشتر برای تولید کنسرو و ترشیجات و  روغنکشی  مورد استفاده قرار میگیرند و رقم روغنی مخصوص روغنکشی و رقم کنسروالیا به منظور تولید کنسرو و مانزانیلا برای تولید کنسرو و روغنکشی مورد استفاده قرار می گیردکه ارقام زرد و دزفولی در شهرستان کرمان با اولویت اول کشت و رقمهای روغنی، مانزانیلاو کنسروالیا در اولویتهای بعدی قرار دارند.

, مدیر جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه ارقام کشت شده زیتون در شهرستان کرمان شامل زرد، روغنی، دزفولی، مانزانیلا و کنسروالیا است، اذعان داشت: رقم زرد  و دزفولی بیشتر برای تولید کنسرو و ترشیجات و  روغنکشی  مورد استفاده قرار میگیرند و رقم روغنی مخصوص روغنکشی و رقم کنسروالیا به منظور تولید کنسرو و مانزانیلا برای تولید کنسرو و روغنکشی مورد استفاده قرار می گیردکه ارقام زرد و دزفولی در شهرستان کرمان با اولویت اول کشت و رقمهای روغنی، مانزانیلاو کنسروالیا در اولویتهای بعدی قرار دارند. ,

مسعودی در خصوص فرآوری محصول زیتون در شهرستان گفت: با توجه به مرغوبت خوب این محصول در شهرستان کرمان و وجود کارخانجات صنایع تبدیلی و تکمیلی و کنسرواسیون و روغن کشی این محصول میتواند از محصولات ارز آور و اشتغالزا باشد و در حال حاضر یک دستگاه فعال روغن کشی واقع در اندوهجرد با استحصال 22 درصدی روغن از دانه های زیتون وجود داردکه با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه شهداد روغن حاصله از کیفیت و مرغوبیت برتری نسبت به سایر بخشها دارا می باشد.

, مسعودی در خصوص فرآوری محصول زیتون در شهرستان گفت: با توجه به مرغوبت خوب این محصول در شهرستان کرمان و وجود کارخانجات صنایع تبدیلی و تکمیلی و کنسرواسیون و روغن کشی این محصول میتواند از محصولات ارز آور و اشتغالزا باشد و در حال حاضر یک دستگاه فعال روغن کشی واقع در اندوهجرد با استحصال 22 درصدی روغن از دانه های زیتون وجود داردکه با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه شهداد روغن حاصله از کیفیت و مرغوبیت برتری نسبت به سایر بخشها دارا می باشد.,

وی در پایان اظهار داشت: نسبت درصد برداشت میوه کنسروی به میوه روغنی 20 به 80 می باشد و متوسط قیمت میوه زیتون کنسروی بین چهار تا شش هزار تومان و متوسط قیمت میوه زیتون روغنی بین سه هزار تا سه هزار و پانصد تومان و متوسط قیمت روغن زیتون درب کارخانه چهل هزار تومان و متوسط قیمت حق العمل کاری 800 تا 1000تومان می باشد.

, وی در پایان اظهار داشت: نسبت درصد برداشت میوه کنسروی به میوه روغنی 20 به 80 می باشد و متوسط قیمت میوه زیتون کنسروی بین چهار تا شش هزار تومان و متوسط قیمت میوه زیتون روغنی بین سه هزار تا سه هزار و پانصد تومان و متوسط قیمت روغن زیتون درب کارخانه چهل هزار تومان و متوسط قیمت حق العمل کاری 800 تا 1000تومان می باشد. ,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه