روزانه بیش از ۳۰ هزار پرس غذای توسط تعدادی از خیرین طبخ و درمیان خانواده های بی بضاعت روستاهای حوزه میل فرهاد و طبق نمداد در دهه اول ماه محرم توزیع می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبار ما،یکی از لذتهای ایام محرم نذری دادن و نذری گرفتن است. نذریهایی که طعمشان با تمام غذاهای عادی فرق دارد و همه در ماه عزاداری اباعبدالله برای یک بار هم شده، سر سفره نذری او مینشینیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما, رودبار ما,اما کم نیستند خانوادههایی که در طول ماه محرم حتی یک بار هم طعم غذای نذری را نمیچشند و حالا گروهی از خیرین چندین سال است که در دهه اول محرم اقدام به پخت و توزیع غذا در بین نیازمندان رودباری نموده اند.
,فرماندار رودبارجنوب در حاشیه بازدید از محل طبخ و توزیع غذای نذری گفت:روزانه بیش از ۳۰ هزار پرس غذای توسط تعدادی از خیرین طبخ و توزیع می شود.
,ناوکی در همین خصوص افزود:غذاهای پخت شده توسط این گروه خیر ،درمیان خانواده های بی بضاعت روستاهای حوزه میل فرهاد و طبق نمداد در دهه اول ماه محرم توزیع می شود.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه