کارشناس تغذیه شبکه بهداشت بروجرد گفت: مصرف هویج پخته و میوه های تازه به دلیل افزایش سیستم ایمنی بدن، از سرما خوردگی پاییز جلوگیری می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سفیر افلاک "منصوره برنجی" کارشناس تغذیه شبکه بهداشت بروجرد گفت: با شروع فصل پاییز و کاهش دما سرماخوردگی افزایش می یابد و بسیاری از دانش آموزان به دلیل ارتباط با سایر دانش آموزان بیشتر در معرض سرماخوردگی و انتقال ویروس سرماخوردگی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک , سفیر افلاک ,,
وی اضافه کرد: خشکی هوا و گرد و خاک ممکن است سبب گلو درد و سرماخوردگی شود که توصیه می شود در این فصل از مایعات گرم بیشتر استفاده شود.
,,
برنجی اظهار داشت: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن سبب می شود تا افراد سریعتر دچار سرماخوردگی شوند و شدت بیماری در این افراد با سیستم ایمنی ضعیف تر بیشتر است.
,,
به گفته وی برای جلوگیری از سرماخوردگی در فصل پاییز توصیه می شود میوه های تازه، سبزیجات، مرکبات و هویج پخته مصرف شود چرا که مصرف این مواد غذایی به دلیل دار بودن آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را بالا برده و از سرماخودگی جلوگیری می کند.
,,
کارشناس تغذیه به مصرف ویتامین "ث" اشاره کرد و افزود: مصرف مرکبات تازه نقش مهمی در جلوگیری از سرماخوردگی دارد و توصیه می شود از مصرف نوشیدنیهای خنک و یخ در این فصل خودداری شود.
,,
وی مصرف صبحانه دانش آموزان را در یادگیری دروس مهم دانست و گفت: در اوایل صبح به دلیل پاین بودن قند خون، وقتی دانش آموزان بدون صبحانه راهی مدرسه شوند، گیرایی کمتری برای فراگیری درسها دارند و آنگونه که باید درس را یاد نمی گیرند.
,,
برنجی تصریح کرد: مصرف مواد غذایی مورد نیاز بدن در وعده صبحانه سبب می شود که دانش آموزان با افت قند خون مواجه نشوند و درسها را بهتر فرا بگیرند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه