اخبار داغ

سوختن نان در تنور بی کیفیتی آرد؛

وقتی بی کیفیت ترین آرد نصیب خراسان‌جنوبی می شود/ لزوم توجه دولت برای وارد کردن آرد مرغوب به استان

وقتی بی کیفیت ترین آرد نصیب خراسان‌جنوبی می شود/ لزوم توجه دولت برای وارد کردن آرد مرغوب به استان
بی کیفیت نان در بیرجند سبب نارضایتی مردم شده است و این امر به پایین بودن کیفیت آرد بر می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، نان به عنوان مهمترین غذای مصرفی مردم در کشور، همواره بزرگ ترین سهم را در هرم غذایی و بیشترین نقش را در سفره خانواده های ما داشته و دارد، به گونه ای که زینت همیشگی سفره‌های ایرانیان است؛ پس از آنجایی که این غذای مقدس، قوت غالب مردم به شمار می‌رود و بیش از 80 درصد کالری، 60 درصد انرژی، 50 درصد ویتامین و 40 درصد پروتئین مورد نیاز بدن تمامی افراد جامعه با مصرف نان تأمین می‌‌شود، بنابراین از اهمیت زیادی در میان آنها برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  خاورستان، ,  , خاورستان،, خاورستان،,  , نان به عنوان مهمترین غذای مصرفی مردم در کشور، همواره بزرگ ترین سهم را در هرم غذایی و بیشترین نقش را در سفره خانواده های ما داشته و دارد، به گونه ای که زینت همیشگی سفره‌های ایرانیان است؛ پس از آنجایی که این غذای مقدس، قوت غالب مردم به شمار می‌رود و بیش از 80 درصد کالری، 60 درصد انرژی، 50 درصد ویتامین و 40 درصد پروتئین مورد نیاز بدن تمامی افراد جامعه با مصرف نان تأمین می‌‌شود، بنابراین از اهمیت زیادی در میان آنها برخوردار است.,
 
درباره ارزش غذایی نان همین بس که هر صد گرم نان 274 کالری دارد که این میزان برابری می کند با دو برابر گوشت، سه برابر سیب زمینی و چهار برابر شیر؛ و نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر این مائده الهی در تأمین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تأمین انرژی مردم برعهده دارد.

 

یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،  از کیفیت پایین نان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اکثر مواقع نانی که در اختیار مردم قرار می گیرد کیفیت لازم را ندارد و ضایعات نان بسیار بالا است.

 

نان هایی را که از نانوایی ها تهیه می کنیم بعضاً تنها می توانیم وسط نان را استفاده کنیم و کناره های نان به این دلیل که به شدت خمیر بوده و به درستی و یکسان پخته نشده است به اجبار باید دورریخته شود.
 
 
وی با بیان اینکه نان ها اغلب حالت لاستیک مانند و کش دار دارد، گفت: این نان ها با این کیفیت جایگاهی بر سر سفره ها ندارند.
 
 
برخی نانوایی‌ های شهرستان از جمله  انواع نان سنتی سنگک، بربری و تافتون را با کیفیت نامناسبی به مصرف ‌کنندگان عرضه می ‌کنند.
 
 
سوختگی، خمیر بودن و افت سریع کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت و کاهش حجم نان از جمله مواردی است که زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
 
پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان
 
به سراغ نانوایی ها که رفتیم و از هر کدام آنان سوال کردیم بی کیفیت بودن آرد استفاده شده را سبب کاهش کیفیت نان خود دانستند و تاکید کردند که اکثر اوقات نان آنها مشکلی ندارد اما فقط گاهی اوقات که مشکل آرد وجود دارد کیفیت نان نیز کاهش می یابد.
 
 
یکی از نانوایان بیرجندی در خبرنگار خاورستان، دلیل خمیر بودن کناره های نان را عدم استفاده از دستگاه دانست و گفت: چون پخت نان در این نانوایی به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد گاها این مشکل وجود دارد.
 
 وی می گوید: اما مزیت پخت نان به این روش این است که نان خوشمزه تر از نان با دستگاه است و مزه آرد و خمیر را نمی دهد.
 
 
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی خود را برای بالا بردن افزایش کیفیت نان گذاشته ایم؛ افزود: پایین بودن کیفیت آرد سبب شده استا تا نان بی کیفیتی را به مشتریان بدهیم.
 
 
وی ادامه داد: با این آردی که در اختیار نانوایان قرار می گیرد اصلا نمی توان نانی پخت که با کلی مواد افزودنی آرد را به نان تبدیل می کنیم.
 

علیرضا پرتوی، رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 170 نانوایی یارانه ای و حدود 30 نانوایی آزاد پز در شهر بیرجند وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش مجتمع نانوایی های آزاد پز در سطح شهر تغییری در فروش نان نانوایی های کوچک ایجاد نکرده است، گفت: فروش نان رقابتی است، اگر کیفیت نان مناسب باشد نانوایی هر نقطه شهر که باشد مردم به آن نانوایی مراجعه و نان خود را تهیه می‌کنند.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند بیان کرد: زمانی که نان کیفیت نداشته باشد، حتی اگر نانوایی به محل زندگی افراد نزدیک باشد، مردم نان خود  را از آن مکان خریداری نمی کنند.

 

پرتوی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت نان خوب است و اگر آرد مرغوبی  وارد استان و به نانوایی ها عرضه شود کیفیت نان به مراتب بهتر خواهد شد؛ زمانی که آرد مرغوبی به نانوایی ها داده نمی‌ شود نمی توانیم هیچ انتظاری داشته باشیم چون کیفیت نان نیز به همان نسبت پایین می آید.

 

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه هایی در خصوص مرغوبیت آرد و عرضه کردن آن به نانوایی ها انجام شده و نظارت های لازم نیز در زمینه کیفیت نان انجام می شود تا نان با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ نان کشوری است، ما نمی توانیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم و اگر قیمتی افزوده شود در سراسر ایران افزوده می شود، اما اکنون چند سالی است که قیمت نان ثابت مانده است.

 

پرتوی گفت: کیفیت نان به گندم مرغوب، خمیر مایه و عوامل دیگر بستگی دارد که باید همه ی این موارد رعایت شود تا کیفیت نان خوب و مناسب باشد.

 

وی عنوان کرد: قیمت نانوایی های آزاد پز را اتحادیه تعیین کرده و نظارت دارد و نباید از این نرخ تجاوز کنند، اگر موردی مشاهده شود که قیمت و وزن نان مغایر با نرخ تعیین شده اتحادیه باشد برخورد خواهیم کرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند با تاکید بر اینکه مهم ترین دغدغه کیفیت آرد است، گفت: در حال حاضر بی کیفیت ترین آرد وارد خراسان جنوبی می شود که نانوا مجبور به استفاده از مواد افزودنی می شود، اما بخاطر این کار جریمه می شود.

 

وی افزود: آرد نانوایی های آزاد پز خوب است چرا که از استان های مجاور تهیه می شود، اما متاسفانه کیفیت آرد یارانه ای خوب نیست و باید دولت اقدامات اساسی را در زمینه وارد کردن آرد مرغوب به استان انجام دهد.

 

انتهای پیام/

,
 
درباره ارزش غذایی نان همین بس که هر صد گرم نان 274 کالری دارد که این میزان برابری می کند با دو برابر گوشت، سه برابر سیب زمینی و چهار برابر شیر؛ و نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر این مائده الهی در تأمین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تأمین انرژی مردم برعهده دارد.

 

یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،  از کیفیت پایین نان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اکثر مواقع نانی که در اختیار مردم قرار می گیرد کیفیت لازم را ندارد و ضایعات نان بسیار بالا است.

 

نان هایی را که از نانوایی ها تهیه می کنیم بعضاً تنها می توانیم وسط نان را استفاده کنیم و کناره های نان به این دلیل که به شدت خمیر بوده و به درستی و یکسان پخته نشده است به اجبار باید دورریخته شود.
 
 
وی با بیان اینکه نان ها اغلب حالت لاستیک مانند و کش دار دارد، گفت: این نان ها با این کیفیت جایگاهی بر سر سفره ها ندارند.
 
 
برخی نانوایی‌ های شهرستان از جمله  انواع نان سنتی سنگک، بربری و تافتون را با کیفیت نامناسبی به مصرف ‌کنندگان عرضه می ‌کنند.
 
 
سوختگی، خمیر بودن و افت سریع کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت و کاهش حجم نان از جمله مواردی است که زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
 
پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان
 
به سراغ نانوایی ها که رفتیم و از هر کدام آنان سوال کردیم بی کیفیت بودن آرد استفاده شده را سبب کاهش کیفیت نان خود دانستند و تاکید کردند که اکثر اوقات نان آنها مشکلی ندارد اما فقط گاهی اوقات که مشکل آرد وجود دارد کیفیت نان نیز کاهش می یابد.
 
 
یکی از نانوایان بیرجندی در خبرنگار خاورستان، دلیل خمیر بودن کناره های نان را عدم استفاده از دستگاه دانست و گفت: چون پخت نان در این نانوایی به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد گاها این مشکل وجود دارد.
 
 وی می گوید: اما مزیت پخت نان به این روش این است که نان خوشمزه تر از نان با دستگاه است و مزه آرد و خمیر را نمی دهد.
 
 
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی خود را برای بالا بردن افزایش کیفیت نان گذاشته ایم؛ افزود: پایین بودن کیفیت آرد سبب شده استا تا نان بی کیفیتی را به مشتریان بدهیم.
 
 
وی ادامه داد: با این آردی که در اختیار نانوایان قرار می گیرد اصلا نمی توان نانی پخت که با کلی مواد افزودنی آرد را به نان تبدیل می کنیم.
 

علیرضا پرتوی، رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 170 نانوایی یارانه ای و حدود 30 نانوایی آزاد پز در شهر بیرجند وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش مجتمع نانوایی های آزاد پز در سطح شهر تغییری در فروش نان نانوایی های کوچک ایجاد نکرده است، گفت: فروش نان رقابتی است، اگر کیفیت نان مناسب باشد نانوایی هر نقطه شهر که باشد مردم به آن نانوایی مراجعه و نان خود را تهیه می‌کنند.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند بیان کرد: زمانی که نان کیفیت نداشته باشد، حتی اگر نانوایی به محل زندگی افراد نزدیک باشد، مردم نان خود  را از آن مکان خریداری نمی کنند.

 

پرتوی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت نان خوب است و اگر آرد مرغوبی  وارد استان و به نانوایی ها عرضه شود کیفیت نان به مراتب بهتر خواهد شد؛ زمانی که آرد مرغوبی به نانوایی ها داده نمی‌ شود نمی توانیم هیچ انتظاری داشته باشیم چون کیفیت نان نیز به همان نسبت پایین می آید.

 

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه هایی در خصوص مرغوبیت آرد و عرضه کردن آن به نانوایی ها انجام شده و نظارت های لازم نیز در زمینه کیفیت نان انجام می شود تا نان با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ نان کشوری است، ما نمی توانیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم و اگر قیمتی افزوده شود در سراسر ایران افزوده می شود، اما اکنون چند سالی است که قیمت نان ثابت مانده است.

 

پرتوی گفت: کیفیت نان به گندم مرغوب، خمیر مایه و عوامل دیگر بستگی دارد که باید همه ی این موارد رعایت شود تا کیفیت نان خوب و مناسب باشد.

 

وی عنوان کرد: قیمت نانوایی های آزاد پز را اتحادیه تعیین کرده و نظارت دارد و نباید از این نرخ تجاوز کنند، اگر موردی مشاهده شود که قیمت و وزن نان مغایر با نرخ تعیین شده اتحادیه باشد برخورد خواهیم کرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند با تاکید بر اینکه مهم ترین دغدغه کیفیت آرد است، گفت: در حال حاضر بی کیفیت ترین آرد وارد خراسان جنوبی می شود که نانوا مجبور به استفاده از مواد افزودنی می شود، اما بخاطر این کار جریمه می شود.

 

وی افزود: آرد نانوایی های آزاد پز خوب است چرا که از استان های مجاور تهیه می شود، اما متاسفانه کیفیت آرد یارانه ای خوب نیست و باید دولت اقدامات اساسی را در زمینه وارد کردن آرد مرغوب به استان انجام دهد.

 

انتهای پیام/

,
 
درباره ارزش غذایی نان همین بس که هر صد گرم نان 274 کالری دارد که این میزان برابری می کند با دو برابر گوشت، سه برابر سیب زمینی و چهار برابر شیر؛ و نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر این مائده الهی در تأمین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تأمین انرژی مردم برعهده دارد.

 

یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،  از کیفیت پایین نان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اکثر مواقع نانی که در اختیار مردم قرار می گیرد کیفیت لازم را ندارد و ضایعات نان بسیار بالا است.

 

نان هایی را که از نانوایی ها تهیه می کنیم بعضاً تنها می توانیم وسط نان را استفاده کنیم و کناره های نان به این دلیل که به شدت خمیر بوده و به درستی و یکسان پخته نشده است به اجبار باید دورریخته شود.
 
 
وی با بیان اینکه نان ها اغلب حالت لاستیک مانند و کش دار دارد، گفت: این نان ها با این کیفیت جایگاهی بر سر سفره ها ندارند.
 
 
برخی نانوایی‌ های شهرستان از جمله  انواع نان سنتی سنگک، بربری و تافتون را با کیفیت نامناسبی به مصرف ‌کنندگان عرضه می ‌کنند.
 
 
سوختگی، خمیر بودن و افت سریع کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت و کاهش حجم نان از جمله مواردی است که زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
 
پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان
 
به سراغ نانوایی ها که رفتیم و از هر کدام آنان سوال کردیم بی کیفیت بودن آرد استفاده شده را سبب کاهش کیفیت نان خود دانستند و تاکید کردند که اکثر اوقات نان آنها مشکلی ندارد اما فقط گاهی اوقات که مشکل آرد وجود دارد کیفیت نان نیز کاهش می یابد.
 
 
یکی از نانوایان بیرجندی در خبرنگار خاورستان، دلیل خمیر بودن کناره های نان را عدم استفاده از دستگاه دانست و گفت: چون پخت نان در این نانوایی به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد گاها این مشکل وجود دارد.
 
 وی می گوید: اما مزیت پخت نان به این روش این است که نان خوشمزه تر از نان با دستگاه است و مزه آرد و خمیر را نمی دهد.
 
 
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی خود را برای بالا بردن افزایش کیفیت نان گذاشته ایم؛ افزود: پایین بودن کیفیت آرد سبب شده استا تا نان بی کیفیتی را به مشتریان بدهیم.
 
 
وی ادامه داد: با این آردی که در اختیار نانوایان قرار می گیرد اصلا نمی توان نانی پخت که با کلی مواد افزودنی آرد را به نان تبدیل می کنیم.
 

علیرضا پرتوی، رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 170 نانوایی یارانه ای و حدود 30 نانوایی آزاد پز در شهر بیرجند وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش مجتمع نانوایی های آزاد پز در سطح شهر تغییری در فروش نان نانوایی های کوچک ایجاد نکرده است، گفت: فروش نان رقابتی است، اگر کیفیت نان مناسب باشد نانوایی هر نقطه شهر که باشد مردم به آن نانوایی مراجعه و نان خود را تهیه می‌کنند.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند بیان کرد: زمانی که نان کیفیت نداشته باشد، حتی اگر نانوایی به محل زندگی افراد نزدیک باشد، مردم نان خود  را از آن مکان خریداری نمی کنند.

 

پرتوی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت نان خوب است و اگر آرد مرغوبی  وارد استان و به نانوایی ها عرضه شود کیفیت نان به مراتب بهتر خواهد شد؛ زمانی که آرد مرغوبی به نانوایی ها داده نمی‌ شود نمی توانیم هیچ انتظاری داشته باشیم چون کیفیت نان نیز به همان نسبت پایین می آید.

 

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه هایی در خصوص مرغوبیت آرد و عرضه کردن آن به نانوایی ها انجام شده و نظارت های لازم نیز در زمینه کیفیت نان انجام می شود تا نان با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ نان کشوری است، ما نمی توانیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم و اگر قیمتی افزوده شود در سراسر ایران افزوده می شود، اما اکنون چند سالی است که قیمت نان ثابت مانده است.

 

پرتوی گفت: کیفیت نان به گندم مرغوب، خمیر مایه و عوامل دیگر بستگی دارد که باید همه ی این موارد رعایت شود تا کیفیت نان خوب و مناسب باشد.

 

وی عنوان کرد: قیمت نانوایی های آزاد پز را اتحادیه تعیین کرده و نظارت دارد و نباید از این نرخ تجاوز کنند، اگر موردی مشاهده شود که قیمت و وزن نان مغایر با نرخ تعیین شده اتحادیه باشد برخورد خواهیم کرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند با تاکید بر اینکه مهم ترین دغدغه کیفیت آرد است، گفت: در حال حاضر بی کیفیت ترین آرد وارد خراسان جنوبی می شود که نانوا مجبور به استفاده از مواد افزودنی می شود، اما بخاطر این کار جریمه می شود.

 

وی افزود: آرد نانوایی های آزاد پز خوب است چرا که از استان های مجاور تهیه می شود، اما متاسفانه کیفیت آرد یارانه ای خوب نیست و باید دولت اقدامات اساسی را در زمینه وارد کردن آرد مرغوب به استان انجام دهد.

 

انتهای پیام/

,
 
درباره ارزش غذایی نان همین بس که هر صد گرم نان 274 کالری دارد که این میزان برابری می کند با دو برابر گوشت، سه برابر سیب زمینی و چهار برابر شیر؛ و نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر این مائده الهی در تأمین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تأمین انرژی مردم برعهده دارد.

 

یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،  از کیفیت پایین نان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اکثر مواقع نانی که در اختیار مردم قرار می گیرد کیفیت لازم را ندارد و ضایعات نان بسیار بالا است.

 

نان هایی را که از نانوایی ها تهیه می کنیم بعضاً تنها می توانیم وسط نان را استفاده کنیم و کناره های نان به این دلیل که به شدت خمیر بوده و به درستی و یکسان پخته نشده است به اجبار باید دورریخته شود.
 
 
وی با بیان اینکه نان ها اغلب حالت لاستیک مانند و کش دار دارد، گفت: این نان ها با این کیفیت جایگاهی بر سر سفره ها ندارند.
 
 
برخی نانوایی‌ های شهرستان از جمله  انواع نان سنتی سنگک، بربری و تافتون را با کیفیت نامناسبی به مصرف ‌کنندگان عرضه می ‌کنند.
 
 
سوختگی، خمیر بودن و افت سریع کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت و کاهش حجم نان از جمله مواردی است که زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
 
پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان
 
به سراغ نانوایی ها که رفتیم و از هر کدام آنان سوال کردیم بی کیفیت بودن آرد استفاده شده را سبب کاهش کیفیت نان خود دانستند و تاکید کردند که اکثر اوقات نان آنها مشکلی ندارد اما فقط گاهی اوقات که مشکل آرد وجود دارد کیفیت نان نیز کاهش می یابد.
 
 
یکی از نانوایان بیرجندی در خبرنگار خاورستان، دلیل خمیر بودن کناره های نان را عدم استفاده از دستگاه دانست و گفت: چون پخت نان در این نانوایی به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد گاها این مشکل وجود دارد.
 
 وی می گوید: اما مزیت پخت نان به این روش این است که نان خوشمزه تر از نان با دستگاه است و مزه آرد و خمیر را نمی دهد.
 
 
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی خود را برای بالا بردن افزایش کیفیت نان گذاشته ایم؛ افزود: پایین بودن کیفیت آرد سبب شده استا تا نان بی کیفیتی را به مشتریان بدهیم.
 
 
وی ادامه داد: با این آردی که در اختیار نانوایان قرار می گیرد اصلا نمی توان نانی پخت که با کلی مواد افزودنی آرد را به نان تبدیل می کنیم.
 

علیرضا پرتوی، رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 170 نانوایی یارانه ای و حدود 30 نانوایی آزاد پز در شهر بیرجند وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش مجتمع نانوایی های آزاد پز در سطح شهر تغییری در فروش نان نانوایی های کوچک ایجاد نکرده است، گفت: فروش نان رقابتی است، اگر کیفیت نان مناسب باشد نانوایی هر نقطه شهر که باشد مردم به آن نانوایی مراجعه و نان خود را تهیه می‌کنند.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند بیان کرد: زمانی که نان کیفیت نداشته باشد، حتی اگر نانوایی به محل زندگی افراد نزدیک باشد، مردم نان خود  را از آن مکان خریداری نمی کنند.

 

پرتوی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت نان خوب است و اگر آرد مرغوبی  وارد استان و به نانوایی ها عرضه شود کیفیت نان به مراتب بهتر خواهد شد؛ زمانی که آرد مرغوبی به نانوایی ها داده نمی‌ شود نمی توانیم هیچ انتظاری داشته باشیم چون کیفیت نان نیز به همان نسبت پایین می آید.

 

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه هایی در خصوص مرغوبیت آرد و عرضه کردن آن به نانوایی ها انجام شده و نظارت های لازم نیز در زمینه کیفیت نان انجام می شود تا نان با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ نان کشوری است، ما نمی توانیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم و اگر قیمتی افزوده شود در سراسر ایران افزوده می شود، اما اکنون چند سالی است که قیمت نان ثابت مانده است.

 

پرتوی گفت: کیفیت نان به گندم مرغوب، خمیر مایه و عوامل دیگر بستگی دارد که باید همه ی این موارد رعایت شود تا کیفیت نان خوب و مناسب باشد.

 

وی عنوان کرد: قیمت نانوایی های آزاد پز را اتحادیه تعیین کرده و نظارت دارد و نباید از این نرخ تجاوز کنند، اگر موردی مشاهده شود که قیمت و وزن نان مغایر با نرخ تعیین شده اتحادیه باشد برخورد خواهیم کرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند با تاکید بر اینکه مهم ترین دغدغه کیفیت آرد است، گفت: در حال حاضر بی کیفیت ترین آرد وارد خراسان جنوبی می شود که نانوا مجبور به استفاده از مواد افزودنی می شود، اما بخاطر این کار جریمه می شود.

 

وی افزود: آرد نانوایی های آزاد پز خوب است چرا که از استان های مجاور تهیه می شود، اما متاسفانه کیفیت آرد یارانه ای خوب نیست و باید دولت اقدامات اساسی را در زمینه وارد کردن آرد مرغوب به استان انجام دهد.

 

انتهای پیام/

,
 
درباره ارزش غذایی نان همین بس که هر صد گرم نان 274 کالری دارد که این میزان برابری می کند با دو برابر گوشت، سه برابر سیب زمینی و چهار برابر شیر؛ و نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر این مائده الهی در تأمین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تأمین انرژی مردم برعهده دارد.

 

یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،  از کیفیت پایین نان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اکثر مواقع نانی که در اختیار مردم قرار می گیرد کیفیت لازم را ندارد و ضایعات نان بسیار بالا است.

 

نان هایی را که از نانوایی ها تهیه می کنیم بعضاً تنها می توانیم وسط نان را استفاده کنیم و کناره های نان به این دلیل که به شدت خمیر بوده و به درستی و یکسان پخته نشده است به اجبار باید دورریخته شود.
 
 
وی با بیان اینکه نان ها اغلب حالت لاستیک مانند و کش دار دارد، گفت: این نان ها با این کیفیت جایگاهی بر سر سفره ها ندارند.
 
 
برخی نانوایی‌ های شهرستان از جمله  انواع نان سنتی سنگک، بربری و تافتون را با کیفیت نامناسبی به مصرف ‌کنندگان عرضه می ‌کنند.
 
 
سوختگی، خمیر بودن و افت سریع کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت و کاهش حجم نان از جمله مواردی است که زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
 
پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان
 
به سراغ نانوایی ها که رفتیم و از هر کدام آنان سوال کردیم بی کیفیت بودن آرد استفاده شده را سبب کاهش کیفیت نان خود دانستند و تاکید کردند که اکثر اوقات نان آنها مشکلی ندارد اما فقط گاهی اوقات که مشکل آرد وجود دارد کیفیت نان نیز کاهش می یابد.
 
 
یکی از نانوایان بیرجندی در خبرنگار خاورستان، دلیل خمیر بودن کناره های نان را عدم استفاده از دستگاه دانست و گفت: چون پخت نان در این نانوایی به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد گاها این مشکل وجود دارد.
 
 وی می گوید: اما مزیت پخت نان به این روش این است که نان خوشمزه تر از نان با دستگاه است و مزه آرد و خمیر را نمی دهد.
 
 
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی خود را برای بالا بردن افزایش کیفیت نان گذاشته ایم؛ افزود: پایین بودن کیفیت آرد سبب شده استا تا نان بی کیفیتی را به مشتریان بدهیم.
 
 
وی ادامه داد: با این آردی که در اختیار نانوایان قرار می گیرد اصلا نمی توان نانی پخت که با کلی مواد افزودنی آرد را به نان تبدیل می کنیم.
 

علیرضا پرتوی، رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 170 نانوایی یارانه ای و حدود 30 نانوایی آزاد پز در شهر بیرجند وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش مجتمع نانوایی های آزاد پز در سطح شهر تغییری در فروش نان نانوایی های کوچک ایجاد نکرده است، گفت: فروش نان رقابتی است، اگر کیفیت نان مناسب باشد نانوایی هر نقطه شهر که باشد مردم به آن نانوایی مراجعه و نان خود را تهیه می‌کنند.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند بیان کرد: زمانی که نان کیفیت نداشته باشد، حتی اگر نانوایی به محل زندگی افراد نزدیک باشد، مردم نان خود  را از آن مکان خریداری نمی کنند.

 

پرتوی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت نان خوب است و اگر آرد مرغوبی  وارد استان و به نانوایی ها عرضه شود کیفیت نان به مراتب بهتر خواهد شد؛ زمانی که آرد مرغوبی به نانوایی ها داده نمی‌ شود نمی توانیم هیچ انتظاری داشته باشیم چون کیفیت نان نیز به همان نسبت پایین می آید.

 

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه هایی در خصوص مرغوبیت آرد و عرضه کردن آن به نانوایی ها انجام شده و نظارت های لازم نیز در زمینه کیفیت نان انجام می شود تا نان با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ نان کشوری است، ما نمی توانیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم و اگر قیمتی افزوده شود در سراسر ایران افزوده می شود، اما اکنون چند سالی است که قیمت نان ثابت مانده است.

 

پرتوی گفت: کیفیت نان به گندم مرغوب، خمیر مایه و عوامل دیگر بستگی دارد که باید همه ی این موارد رعایت شود تا کیفیت نان خوب و مناسب باشد.

 

وی عنوان کرد: قیمت نانوایی های آزاد پز را اتحادیه تعیین کرده و نظارت دارد و نباید از این نرخ تجاوز کنند، اگر موردی مشاهده شود که قیمت و وزن نان مغایر با نرخ تعیین شده اتحادیه باشد برخورد خواهیم کرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند با تاکید بر اینکه مهم ترین دغدغه کیفیت آرد است، گفت: در حال حاضر بی کیفیت ترین آرد وارد خراسان جنوبی می شود که نانوا مجبور به استفاده از مواد افزودنی می شود، اما بخاطر این کار جریمه می شود.

 

وی افزود: آرد نانوایی های آزاد پز خوب است چرا که از استان های مجاور تهیه می شود، اما متاسفانه کیفیت آرد یارانه ای خوب نیست و باید دولت اقدامات اساسی را در زمینه وارد کردن آرد مرغوب به استان انجام دهد.

 

انتهای پیام/

,
 
درباره ارزش غذایی نان همین بس که هر صد گرم نان 274 کالری دارد که این میزان برابری می کند با دو برابر گوشت، سه برابر سیب زمینی و چهار برابر شیر؛ و نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر این مائده الهی در تأمین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تأمین انرژی مردم برعهده دارد.

 

یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،  از کیفیت پایین نان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اکثر مواقع نانی که در اختیار مردم قرار می گیرد کیفیت لازم را ندارد و ضایعات نان بسیار بالا است.

 

نان هایی را که از نانوایی ها تهیه می کنیم بعضاً تنها می توانیم وسط نان را استفاده کنیم و کناره های نان به این دلیل که به شدت خمیر بوده و به درستی و یکسان پخته نشده است به اجبار باید دورریخته شود.
 
 
وی با بیان اینکه نان ها اغلب حالت لاستیک مانند و کش دار دارد، گفت: این نان ها با این کیفیت جایگاهی بر سر سفره ها ندارند.
 
 
برخی نانوایی‌ های شهرستان از جمله  انواع نان سنتی سنگک، بربری و تافتون را با کیفیت نامناسبی به مصرف ‌کنندگان عرضه می ‌کنند.
 
 
سوختگی، خمیر بودن و افت سریع کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت و کاهش حجم نان از جمله مواردی است که زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
 
پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان
 
به سراغ نانوایی ها که رفتیم و از هر کدام آنان سوال کردیم بی کیفیت بودن آرد استفاده شده را سبب کاهش کیفیت نان خود دانستند و تاکید کردند که اکثر اوقات نان آنها مشکلی ندارد اما فقط گاهی اوقات که مشکل آرد وجود دارد کیفیت نان نیز کاهش می یابد.
 
 
یکی از نانوایان بیرجندی در خبرنگار خاورستان، دلیل خمیر بودن کناره های نان را عدم استفاده از دستگاه دانست و گفت: چون پخت نان در این نانوایی به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد گاها این مشکل وجود دارد.
 
 وی می گوید: اما مزیت پخت نان به این روش این است که نان خوشمزه تر از نان با دستگاه است و مزه آرد و خمیر را نمی دهد.
 
 
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی خود را برای بالا بردن افزایش کیفیت نان گذاشته ایم؛ افزود: پایین بودن کیفیت آرد سبب شده استا تا نان بی کیفیتی را به مشتریان بدهیم.
 
 
وی ادامه داد: با این آردی که در اختیار نانوایان قرار می گیرد اصلا نمی توان نانی پخت که با کلی مواد افزودنی آرد را به نان تبدیل می کنیم.
 

علیرضا پرتوی، رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 170 نانوایی یارانه ای و حدود 30 نانوایی آزاد پز در شهر بیرجند وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش مجتمع نانوایی های آزاد پز در سطح شهر تغییری در فروش نان نانوایی های کوچک ایجاد نکرده است، گفت: فروش نان رقابتی است، اگر کیفیت نان مناسب باشد نانوایی هر نقطه شهر که باشد مردم به آن نانوایی مراجعه و نان خود را تهیه می‌کنند.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند بیان کرد: زمانی که نان کیفیت نداشته باشد، حتی اگر نانوایی به محل زندگی افراد نزدیک باشد، مردم نان خود  را از آن مکان خریداری نمی کنند.

 

پرتوی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت نان خوب است و اگر آرد مرغوبی  وارد استان و به نانوایی ها عرضه شود کیفیت نان به مراتب بهتر خواهد شد؛ زمانی که آرد مرغوبی به نانوایی ها داده نمی‌ شود نمی توانیم هیچ انتظاری داشته باشیم چون کیفیت نان نیز به همان نسبت پایین می آید.

 

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه هایی در خصوص مرغوبیت آرد و عرضه کردن آن به نانوایی ها انجام شده و نظارت های لازم نیز در زمینه کیفیت نان انجام می شود تا نان با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ نان کشوری است، ما نمی توانیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم و اگر قیمتی افزوده شود در سراسر ایران افزوده می شود، اما اکنون چند سالی است که قیمت نان ثابت مانده است.

 

پرتوی گفت: کیفیت نان به گندم مرغوب، خمیر مایه و عوامل دیگر بستگی دارد که باید همه ی این موارد رعایت شود تا کیفیت نان خوب و مناسب باشد.

 

وی عنوان کرد: قیمت نانوایی های آزاد پز را اتحادیه تعیین کرده و نظارت دارد و نباید از این نرخ تجاوز کنند، اگر موردی مشاهده شود که قیمت و وزن نان مغایر با نرخ تعیین شده اتحادیه باشد برخورد خواهیم کرد.

 

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند با تاکید بر اینکه مهم ترین دغدغه کیفیت آرد است، گفت: در حال حاضر بی کیفیت ترین آرد وارد خراسان جنوبی می شود که نانوا مجبور به استفاده از مواد افزودنی می شود، اما بخاطر این کار جریمه می شود.

 

وی افزود: آرد نانوایی های آزاد پز خوب است چرا که از استان های مجاور تهیه می شود، اما متاسفانه کیفیت آرد یارانه ای خوب نیست و باید دولت اقدامات اساسی را در زمینه وارد کردن آرد مرغوب به استان انجام دهد.

 

انتهای پیام/

,
 
,
درباره ارزش غذایی نان همین بس که هر صد گرم نان 274 کالری دارد که این میزان برابری می کند با دو برابر گوشت، سه برابر سیب زمینی و چهار برابر شیر؛ و نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر این مائده الهی در تأمین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تأمین انرژی مردم برعهده دارد.
,

 

,

یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،  از کیفیت پایین نان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اکثر مواقع نانی که در اختیار مردم قرار می گیرد کیفیت لازم را ندارد و ضایعات نان بسیار بالا است.

, خبرنگار خاورستان،, خبرنگار , خاورستان،, خاورستان،,

 

,
نان هایی را که از نانوایی ها تهیه می کنیم بعضاً تنها می توانیم وسط نان را استفاده کنیم و کناره های نان به این دلیل که به شدت خمیر بوده و به درستی و یکسان پخته نشده است به اجبار باید دورریخته شود.
,
 
,
 
,
وی با بیان اینکه نان ها اغلب حالت لاستیک مانند و کش دار دارد، گفت: این نان ها با این کیفیت جایگاهی بر سر سفره ها ندارند.
,
 
,
 
,
برخی نانوایی‌ های شهرستان از جمله  انواع نان سنتی سنگک، بربری و تافتون را با کیفیت نامناسبی به مصرف ‌کنندگان عرضه می ‌کنند.
,
 
,
 
,
سوختگی، خمیر بودن و افت سریع کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت و کاهش حجم نان از جمله مواردی است که زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
,
, ,
 
,
پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان
, پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان, پایین بودن کیفیت آرد عاملی برای کاهش کیفیت نان,
 
,
به سراغ نانوایی ها که رفتیم و از هر کدام آنان سوال کردیم بی کیفیت بودن آرد استفاده شده را سبب کاهش کیفیت نان خود دانستند و تاکید کردند که اکثر اوقات نان آنها مشکلی ندارد اما فقط گاهی اوقات که مشکل آرد وجود دارد کیفیت نان نیز کاهش می یابد.
,
 
,
 
,
یکی از نانوایان بیرجندی در خبرنگار خاورستان، دلیل خمیر بودن کناره های نان را عدم استفاده از دستگاه دانست و گفت: چون پخت نان در این نانوایی به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد گاها این مشکل وجود دارد.
, خبرنگار خاورستان، , خبرنگار , خاورستان، , خاورستان،,
 
,
 وی می گوید: اما مزیت پخت نان به این روش این است که نان خوشمزه تر از نان با دستگاه است و مزه آرد و خمیر را نمی دهد.
,
 
,
 
,
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی خود را برای بالا بردن افزایش کیفیت نان گذاشته ایم؛ افزود: پایین بودن کیفیت آرد سبب شده استا تا نان بی کیفیتی را به مشتریان بدهیم.
,
 
,
 
,
وی ادامه داد: با این آردی که در اختیار نانوایان قرار می گیرد اصلا نمی توان نانی پخت که با کلی مواد افزودنی آرد را به نان تبدیل می کنیم.
,
 
,
, ,

علیرضا پرتوی، رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 170 نانوایی یارانه ای و حدود 30 نانوایی آزاد پز در شهر بیرجند وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است.

, خبرنگار خاورستان،, خبرنگار , خاورستان،, خاورستان،, :,

 

,

وی با اشاره به اینکه افزایش مجتمع نانوایی های آزاد پز در سطح شهر تغییری در فروش نان نانوایی های کوچک ایجاد نکرده است، گفت: فروش نان رقابتی است، اگر کیفیت نان مناسب باشد نانوایی هر نقطه شهر که باشد مردم به آن نانوایی مراجعه و نان خود را تهیه می‌کنند.

,

 

,

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند بیان کرد: زمانی که نان کیفیت نداشته باشد، حتی اگر نانوایی به محل زندگی افراد نزدیک باشد، مردم نان خود  را از آن مکان خریداری نمی کنند.

,

 

,

پرتوی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت نان خوب است و اگر آرد مرغوبی  وارد استان و به نانوایی ها عرضه شود کیفیت نان به مراتب بهتر خواهد شد؛ زمانی که آرد مرغوبی به نانوایی ها داده نمی‌ شود نمی توانیم هیچ انتظاری داشته باشیم چون کیفیت نان نیز به همان نسبت پایین می آید.

,

 

,

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه هایی در خصوص مرغوبیت آرد و عرضه کردن آن به نانوایی ها انجام شده و نظارت های لازم نیز در زمینه کیفیت نان انجام می شود تا نان با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

,

 

,

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ نان کشوری است، ما نمی توانیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم و اگر قیمتی افزوده شود در سراسر ایران افزوده می شود، اما اکنون چند سالی است که قیمت نان ثابت مانده است.

,

 

,

پرتوی گفت: کیفیت نان به گندم مرغوب، خمیر مایه و عوامل دیگر بستگی دارد که باید همه ی این موارد رعایت شود تا کیفیت نان خوب و مناسب باشد.

,

 

,

وی عنوان کرد: قیمت نانوایی های آزاد پز را اتحادیه تعیین کرده و نظارت دارد و نباید از این نرخ تجاوز کنند، اگر موردی مشاهده شود که قیمت و وزن نان مغایر با نرخ تعیین شده اتحادیه باشد برخورد خواهیم کرد.

, .,

 

,

رئیس اتحادیه نانوایی های بیرجند با تاکید بر اینکه مهم ترین دغدغه کیفیت آرد است، گفت: در حال حاضر بی کیفیت ترین آرد وارد خراسان جنوبی می شود که نانوا مجبور به استفاده از مواد افزودنی می شود، اما بخاطر این کار جریمه می شود.

,

 

,

وی افزود: آرد نانوایی های آزاد پز خوب است چرا که از استان های مجاور تهیه می شود، اما متاسفانه کیفیت آرد یارانه ای خوب نیست و باید دولت اقدامات اساسی را در زمینه وارد کردن آرد مرغوب به استان انجام دهد.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه