اخبار داغ

مدیر کل اداره میراث فرهنگی استان کرمانشاه:

فرصت های طبیعی باید برای آیندگان باقی بماند/ به هر قیمتی راضی به توسعه گردشگری نیستیم

فرصت های طبیعی باید برای آیندگان باقی بماند/ به هر قیمتی راضی به توسعه گردشگری نیستیم
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به عدم موفقیت کل استان در حوزه گردشگری گفت: برخی سرمایه های طبیعی و زیست محیطی ما نه قابل تجدید و نه قابل ایجاد هستند لذا به هر قیمتی راضی به توسعه گردشگری نیستیم چرا که باید این فرصت های طبیعی هم برای نوادگان و آیندگان باقی بماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هزار ماسوله، مدیر کل اداره میراث فرهنگی استان کرمانشاه در اولین نشست فعالین و سرمایه گذاران عرصه گردشگری که با حضور نماینده مردم پاوه و اورامانات در سالن جلسات فرمانداری شهرستان پاوه برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: نکات منفی گردشگری، این است که میراث فرهنگی و صنایع دستی از محیط زیست هزینه می نماید تا برای افرادی اشتغال ایجاد کنند و حتی امروز در کشورهایی که در بحث گردشگری پیشرو هستند ممکن است نگران این باشند که چرا گردشگری را طوری مدیریت نمی کردند که مخرب محیط زیست نباشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار ماسوله,

 

,

مهندس بالایی افزود: این مهم است که ما واقعا برخی سرمایه های طبیعی و زیست محیطی ما نه قابل تجدید و نه قابل ایجاد هستند و لذا به هر قیمتی ما راضی به توسعه گردشگری نیستیم چرا که باید این فرصت های طبیعی هم برای نوادگان و آیندگان باقی بماند.

,

 

,

وی ادامه داد: در بحث گردشگری 28 دستگاه در حوزه زیر ساخت و مقولات مرتبط با گردشگری موثر هستند، که در بخش های مختلفی باید انجام گیرد اما زمانی باید گردشگری تعریف شود که حتما فردی در مبدا دیگری به غیر از آن حوزه، حضور یافته باشد و حداقل قیدی تحت عنوان اقامت را داشته باشد.

,

 

,

بالایی گفت: توجه به اینکه اگر در گردشگری به دنبال منافع آن هستیم باید به دنبال مدیریت اقامت آن نیز باشیم که در غیر این صورت منافع آن عاید منطقه نمی شود.

,

 

,

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به عدم موفقیت کل استان در حوزه گردشگری به نسبت ظرفیت گفت: عدم شناختن استان و معرفی آن به دیگر مناطق از مهمترین عاملی است که امروز گردشگری در سطح استان به مرحله توسعه نرسیده است.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: در حوزه گردشگری عوامل مدیریت و محرک های گردشگری را نداریم، اما حضور فعالین این شهرستان آغاز خوبی می تواند باشد تا این محرک ها را بشناسیم .

,

 

,

وی با بیان اینکه دفاتر مسافرتی یکی از محرک های خوب در حوزه گردشگری است گفت: مدیرت خدمات سفر در مبدا و در مقصد توسط این دفاتر انجام می شوند در حالی که ما در سطح استان دفاتر قدرتمندی را نداریم و اساسا متخصص در این زمینه و مراکز آموزشی که چنین نیروهایی را تربیت بکنند نداریم.

,

 

,

مهندس بالایی گفت: باید در یک حرکت همگانی نیروها و علاقه مندان به حوزه گردشگری را هدایت کنیم تا به ایجاد دفاتر اقدام و یا به عنوان معرف منطقه خود جهت جذب مسافر فعالیت داشته باشند.

,

 

,

وی ادامه داد: خوشبختانه سلیقه گردشگران ما در کشور به دو دلیل تنوع و فرار از نگرانی های شهری و در نظر گرفتن بودجه اقتصادی منجر به این شده است که به دنبال مکان های متنوع و بوم گردی باشند.

,

 

,

وی تصریح کرد: در این شرایط هزینه های ما را در بحث گردشگری و ایجاد اقامتگاههای مجلل، خیلی کاهش داده است.

,

 

,

وی ادامه داد: شورا و شهرداری هم باید علاوه بر مدیریت بحث شهری برای ساکنین آن، به بحث شهر گردشگری در فراهم نمودن بستر های لازم برای مسافران و گردشگران هم  توجه داشته باشند.

,

 

,

فرماندار شهرستان پاوه نیز در ابتدا در سخنانی ضمن خیر مقدم به مهمانان اظهار داشت: شهرستان پاوه اگر هیچ اقدامی در حوزه اشتغال را نداشته باشد اما به واسطه برگزاری برخی جلسات و اتاق فکر شاید یکی از نمادهای تلاش شهرستانی در حوزه گردشگری بوده است.

,

 

,

پرویز ایده پور افزود: این شهرستان به عنوان شهرستان گردشگری معرفی شده است و در این راستا شوراها و دهیاران و گروههای فعال همواره با ما یاری کرده اند.

,

 

,

وی گفت: امیدواریم که فعالیت در حوزه گردشگری موجبات این باشد که در سال اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال که برای ما بسیار مهم است، تحقق خاصی برای اشتغال جوانان داشته باشیم.

,

 

,

در ادامه رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان پاوه نیز به ارائه گزارش عملکرد این اداره پرداخت و اظهار کرد: شهرستان پاوه دارای دو هتل ، 14 مهمانسرا، 15 اقامتگاه بین راهی، 19 اقامتگاه در دست اقدام، فعالیت 2هزار نفر صنعتگر شناسنامه دار، 50 نفر تحت پوشش بیمه ، یک دفتر خدماتی مسافرتی، 14 اثر ثبتی و 10 اثر آماده ثبت، یک پایگاه ثبت جهانی اورامان، دو موزه روستایی و یک موزه شهری از شهرستانی هایی است که در دو سال گذشته ادبیات گردشگری را مکتوب نموده است.

,

 

,

هادی شریفی افزود: ادارات میراث فرهنگی شهرستان های اورامانات با کمبود نیروی متخصص و آموزش دیده، کمبود زیر ساخت مناسب از جمله راههای مواصلاتی ، کمبود اعتبارات در بحث گردشگری ، عدم وجود امکانات رفاهی و بالا بودن مقدار تعیین شده برای حریم راه ها مواجه هستند.

,

 

,

در ادامه دکتر برهان ولدبیگی، کوثر فخری، خانم نوری از نودشه، رستم زاده از باینگان، فریبرز عزیزی از روستای زردویی، مراد ویسی به عنوان نماینده دهیاران، خانم هدایتی عضو شورای شهر بانه وره و احسن احمدی عضو شورای شهر پاوه نیز به ایراد سخنانی در بحث گردشگری در منطقه پرداختند.

,

 

,

متعاقبا سخنان نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس نیز که در این نشست به ارائه سخنانی پرداخت انتشار داده خواهد شد.

,

 

,
,
,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه