اخبار داغ

برگزاری جشنواره غذای سالم در نهاوند

برگزاری جشنواره غذای سالم در نهاوند
مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: جشنواره غذای سالم باهدف فرهنگ‌سازی استفاده از غذای سالم در نهاوند برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرو، مومنعلی دارابی در این مراسم گفت: به دلیل اهمیت مسئله تغذیه سالم یک روز را در دنیا به‌عنوان روز جهانی غذا نام‌گذاری شده است که در این روز به‌افتخار تأسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ میلادی نام‌گذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود و به مسائل پایه‌ای غذا می‌پردازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری گرو,

وی اظهار داشت: به همین خاطر سازمان‌های بین‌المللی مرتبط به‌منظور برقراری روابط درزمینهٔ کشاورزی و زمینه‌سازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و جلوگیری از نابودی محیط‌زیست، استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن‌آوری از کشورهای توسعه‌یافته به کشورهای درحال‌توسعه که موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می‌شود راهکارهایی را ارائه و فعالیت‌های را انجام می‌دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: در کشور ما نیز هرسال مصادف با این هفته بسیاری از سازمان‌هایی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل غذا، تهیه و تأمین آن در ارتباط هستند بخشی از چالش‌های مربوط به آن را موردبررسی قرار می‌دهند و طرح‌های تحقیقاتی و راهکارهایی که می‌تواند در بهبود وضعیت تغذیه هر جامعه نقش داشته باشد، مطرح و برنامه‌های جدید به سازمان‌های مربوط ابلاغ می‌شود.

وی بیان داشت: در همین راستا واحد غذا و دارو ستاد شبکه بهداشت نهاوند نیز به مناسبت این هفته که از 24 مهرماه شروع شده است نمایشگاهی را در محل این ستاد برای شهروندان برپا کرده است و جشنواره غذای سالم را نیز برگزار کرد.

دارابی گفت: در این نمایشگاه آموزش نشانگرهای تغذیه‌ای، نشانگرهای ایمنی و سلامت محصولات، برچسب اصالت و سلامت برای آگاهی مردم و چند بخش دیگر برای بازدید علاقه‌مندان به نمایش درآمده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع استفاده از غذای سالم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر در سنین کودکی آموزش‌های استفاده از غذاهای سالم به کودکان و خردسالان داده شود و آن‌ها به این امر ترغیب شوند قطعاً جامعه‌ای سالم خواهیم داشت که موضوع تغذیه سالم دران نهادینه‌شده است.

انتهای پیام/

,

وی اظهار داشت: به همین خاطر سازمان‌های بین‌المللی مرتبط به‌منظور برقراری روابط درزمینهٔ کشاورزی و زمینه‌سازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و جلوگیری از نابودی محیط‌زیست، استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن‌آوری از کشورهای توسعه‌یافته به کشورهای درحال‌توسعه که موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می‌شود راهکارهایی را ارائه و فعالیت‌های را انجام می‌دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: در کشور ما نیز هرسال مصادف با این هفته بسیاری از سازمان‌هایی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل غذا، تهیه و تأمین آن در ارتباط هستند بخشی از چالش‌های مربوط به آن را موردبررسی قرار می‌دهند و طرح‌های تحقیقاتی و راهکارهایی که می‌تواند در بهبود وضعیت تغذیه هر جامعه نقش داشته باشد، مطرح و برنامه‌های جدید به سازمان‌های مربوط ابلاغ می‌شود.

وی بیان داشت: در همین راستا واحد غذا و دارو ستاد شبکه بهداشت نهاوند نیز به مناسبت این هفته که از 24 مهرماه شروع شده است نمایشگاهی را در محل این ستاد برای شهروندان برپا کرده است و جشنواره غذای سالم را نیز برگزار کرد.

دارابی گفت: در این نمایشگاه آموزش نشانگرهای تغذیه‌ای، نشانگرهای ایمنی و سلامت محصولات، برچسب اصالت و سلامت برای آگاهی مردم و چند بخش دیگر برای بازدید علاقه‌مندان به نمایش درآمده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع استفاده از غذای سالم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر در سنین کودکی آموزش‌های استفاده از غذاهای سالم به کودکان و خردسالان داده شود و آن‌ها به این امر ترغیب شوند قطعاً جامعه‌ای سالم خواهیم داشت که موضوع تغذیه سالم دران نهادینه‌شده است.

انتهای پیام/

,

وی اظهار داشت: به همین خاطر سازمان‌های بین‌المللی مرتبط به‌منظور برقراری روابط درزمینهٔ کشاورزی و زمینه‌سازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و جلوگیری از نابودی محیط‌زیست، استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن‌آوری از کشورهای توسعه‌یافته به کشورهای درحال‌توسعه که موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می‌شود راهکارهایی را ارائه و فعالیت‌های را انجام می‌دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: در کشور ما نیز هرسال مصادف با این هفته بسیاری از سازمان‌هایی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل غذا، تهیه و تأمین آن در ارتباط هستند بخشی از چالش‌های مربوط به آن را موردبررسی قرار می‌دهند و طرح‌های تحقیقاتی و راهکارهایی که می‌تواند در بهبود وضعیت تغذیه هر جامعه نقش داشته باشد، مطرح و برنامه‌های جدید به سازمان‌های مربوط ابلاغ می‌شود.

وی بیان داشت: در همین راستا واحد غذا و دارو ستاد شبکه بهداشت نهاوند نیز به مناسبت این هفته که از 24 مهرماه شروع شده است نمایشگاهی را در محل این ستاد برای شهروندان برپا کرده است و جشنواره غذای سالم را نیز برگزار کرد.

دارابی گفت: در این نمایشگاه آموزش نشانگرهای تغذیه‌ای، نشانگرهای ایمنی و سلامت محصولات، برچسب اصالت و سلامت برای آگاهی مردم و چند بخش دیگر برای بازدید علاقه‌مندان به نمایش درآمده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع استفاده از غذای سالم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر در سنین کودکی آموزش‌های استفاده از غذاهای سالم به کودکان و خردسالان داده شود و آن‌ها به این امر ترغیب شوند قطعاً جامعه‌ای سالم خواهیم داشت که موضوع تغذیه سالم دران نهادینه‌شده است.

انتهای پیام/

,

وی اظهار داشت: به همین خاطر سازمان‌های بین‌المللی مرتبط به‌منظور برقراری روابط درزمینهٔ کشاورزی و زمینه‌سازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و جلوگیری از نابودی محیط‌زیست، استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن‌آوری از کشورهای توسعه‌یافته به کشورهای درحال‌توسعه که موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می‌شود راهکارهایی را ارائه و فعالیت‌های را انجام می‌دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: در کشور ما نیز هرسال مصادف با این هفته بسیاری از سازمان‌هایی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل غذا، تهیه و تأمین آن در ارتباط هستند بخشی از چالش‌های مربوط به آن را موردبررسی قرار می‌دهند و طرح‌های تحقیقاتی و راهکارهایی که می‌تواند در بهبود وضعیت تغذیه هر جامعه نقش داشته باشد، مطرح و برنامه‌های جدید به سازمان‌های مربوط ابلاغ می‌شود.

وی بیان داشت: در همین راستا واحد غذا و دارو ستاد شبکه بهداشت نهاوند نیز به مناسبت این هفته که از 24 مهرماه شروع شده است نمایشگاهی را در محل این ستاد برای شهروندان برپا کرده است و جشنواره غذای سالم را نیز برگزار کرد.

دارابی گفت: در این نمایشگاه آموزش نشانگرهای تغذیه‌ای، نشانگرهای ایمنی و سلامت محصولات، برچسب اصالت و سلامت برای آگاهی مردم و چند بخش دیگر برای بازدید علاقه‌مندان به نمایش درآمده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع استفاده از غذای سالم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر در سنین کودکی آموزش‌های استفاده از غذاهای سالم به کودکان و خردسالان داده شود و آن‌ها به این امر ترغیب شوند قطعاً جامعه‌ای سالم خواهیم داشت که موضوع تغذیه سالم دران نهادینه‌شده است.

انتهای پیام/

,

وی اظهار داشت: به همین خاطر سازمان‌های بین‌المللی مرتبط به‌منظور برقراری روابط درزمینهٔ کشاورزی و زمینه‌سازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و جلوگیری از نابودی محیط‌زیست، استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن‌آوری از کشورهای توسعه‌یافته به کشورهای درحال‌توسعه که موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می‌شود راهکارهایی را ارائه و فعالیت‌های را انجام می‌دهند.

,

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: در کشور ما نیز هرسال مصادف با این هفته بسیاری از سازمان‌هایی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل غذا، تهیه و تأمین آن در ارتباط هستند بخشی از چالش‌های مربوط به آن را موردبررسی قرار می‌دهند و طرح‌های تحقیقاتی و راهکارهایی که می‌تواند در بهبود وضعیت تغذیه هر جامعه نقش داشته باشد، مطرح و برنامه‌های جدید به سازمان‌های مربوط ابلاغ می‌شود.

,

وی بیان داشت: در همین راستا واحد غذا و دارو ستاد شبکه بهداشت نهاوند نیز به مناسبت این هفته که از 24 مهرماه شروع شده است نمایشگاهی را در محل این ستاد برای شهروندان برپا کرده است و جشنواره غذای سالم را نیز برگزار کرد.

,

دارابی گفت: در این نمایشگاه آموزش نشانگرهای تغذیه‌ای، نشانگرهای ایمنی و سلامت محصولات، برچسب اصالت و سلامت برای آگاهی مردم و چند بخش دیگر برای بازدید علاقه‌مندان به نمایش درآمده است.

,

وی در ادامه به اهمیت موضوع استفاده از غذای سالم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر در سنین کودکی آموزش‌های استفاده از غذاهای سالم به کودکان و خردسالان داده شود و آن‌ها به این امر ترغیب شوند قطعاً جامعه‌ای سالم خواهیم داشت که موضوع تغذیه سالم دران نهادینه‌شده است.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه