اخبار داغ

زرد مثل طلا؛

وقتی غذای محلی به تولید انبوه می رسد/ کشک زرد منبع درآمد خانواده سیستانی

وقتی غذای محلی به تولید انبوه می رسد/ کشک زرد منبع درآمد خانواده سیستانی
زینب شهریاری، یکی از کارآفرینان موفق در زمینه اقتصاد مقاومتی است که با الگو گرفتن از مهارت خود توانسته است، از وابستگی به دولت فارغ شود و خود به عنوان یک مدیر موفق در زمینه کارآفرینی فعالیت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ندای هیرمند؛ توجه به ظرفیت های موجود در کشور، می تواند وابستگی کشور را از غول های صادرات جهان بی نیاز سازد، گرچه ایران خود یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مخترعان جهان را در خود می بیند اما عدم توجه دولت مردان به این نوع ظرفیت ها باعث شده است تا همواره به کشورهای صادر کننده وابسته بمانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  ندای هیرمند؛,

اقتصاد مقاومتی را برخی از کارشناسان و حتی علمای بزرگ کشور تنها راه نجات از وابستگی به غرب می دانند، اقتصاد مقاومتی اگر به شکلی قوی و از پایه مستحکم شکل بگیرد، حتی می توان به بسیاری از کشورهای دیگر نیز از این کالاها صادرات داشت.

,

زینب شهریاری، یکی از کارآفرینان موفق در زمینه اقتصاد مقاومتی است که با الگو گرفتن از مهارت خود توانسته است، از وابستگی به دولت فارغ شود و خود به عنوان یک مدیر موفق در زمینه کارآفرینی فعالیت کند.

,

وی با توجه به مهارتی که از گذشتگان فرا گر فته اقدام به تولید کشک محلی سیستانی کرده است که با توجه به معروفیت این نوع غذا در منطقه سیستانی می توان فروش آن را تضمین شده دانست.

,

شهریاری در گفت و گو با ندای هیرمند گفت: برای شروع فعالیت، ابتدا مبلغ 100 میلیون ریال از سپاه پاسدران شهرستان هیرمند وام دریافت کرده و سپس مواد لازم را جهت تولید این نوع کشک فراهم کرده ام.

,

, ,

وی افزود: تعداد سه الی چهار نفر نیز جهت تولید این نوع کشک همکاری لازم را به عمل می آورند تا بدین ترتیب زمینه اشتغال این افراد با بهره گیری از الگوی اقتصاد مقاومتی فراهم شده باشد.

,

شهریاری همچنین تصریح کرد: تعداد 30 کیلو کشک زرد نیز اکنون آماده فروش است که هر کیلو از این مواد غذایی خشک به مبلغ 10 الی 12 هزار تومان به فروش می رسد.

,

این کارآفرین سیستانی تصریح کرد: کشک محلی سیستانی در فصل سرما، بیشترین مصرف را بین شهروندان دارد، لذا در این فصل میزان تولید را بالاتر خواهیم برد.

,

کشک محلی سیستانی به زبان محلی کشک زرد گفته می شود، که اغب سیستانیان آن را به عنوان صبحانه، ویا  میان وعده میل می کنند.

,

همچنین در منطقه سیستان بسیاری از بانوان با بهره گیری از وام های سپاه پاسداران، به تولید کشک زرد روی آورده اند تا زمینه اشتغال این افراد در خانه فراهم شود.

,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه