تنها کشتارگاه سنتی شهرستان اردل به دلیل مشکلات بهداشتی تعطیل شد که این موضوع باعث سردرگمی قصابان و عدم کیفیت گوشت مناسب و ذبح اسلامی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، گوشت قرمز از کالاهای اساسی در سبد غذایی خانوارهاست؛ کالایی که با وجود گرانی آن هنوز بخش اصلی سفره اردلی ها را تشکیل میدهد و بسیاری به دنبال تهیه گوشت مناسب هستند، اما تهیه گوشت قرمز باکیفیت، امروز به یکی از دغدغههای شهروندان اردلی تبدیل شده است.
امروز با وجود نظارت بر مراکز عرضه گوشت قرمز، شاهد کشتارهای غیربهداشتی در نقاط دوردست شهرستان هستیم که با نرخ پایینتر از بازار به فروش میرسد.
این موضوع درحالی است که قصابان دارای مجوز برای تهیه گوشت مناسب و عرضه آن در بازار، باید هزینههای زیادی را پرداخت کنند و همین موضوع سبب گلایه قصابان در شهرستان اردل شده است.
شهرستان اردل به دلیل بهرهمندی از طبیعت بکر و زیبا یکی از قطب های دامپروری در استان می باشد، اما این شهرستان اکنون در عرصه دامپروری و عرضه گوشت قرمز با مشکلاتی از جمله نبود کشتارگاه صنعتی مواجه است.
رستم ظفریان یک قصاب اردلی در گفتوگو با خبرنگار هفت چشمه اظهار کرد: از زمانی که کشتارگاه سنتی اردل تعطیل شده است و به اجبار کشتار دامهای خود را در کشتارگاه جونقان انجام میدهیم، مشکلاتی برایمان ایجاد شده است.
,
,
ارسال دیدگاه