اخبار داغ

رئیس مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور کشور:

صنایع چرم‌سازی از مشتریان تیلاپیا هستند/تیلاپیا؛ کوچکِ پرسود

صنایع چرم‌سازی از مشتریان تیلاپیا هستند/تیلاپیا؛ کوچکِ پرسود
رئیس مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور کشور گفت: یکی که از نقاط قوت تیلاپیا پوست بسیار ضخیم این ماهی ست که مورد استقبال صنعت چرم‌سازی در دنیا قرارگرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور کشور در مصاحبه با بافق خبر گفت: اغلب کشورهای تولیدکننده ماهی تیلاپیا از تمام قسمت‌های این ماهی استفاده می‌کنند ولی در کشور ما معمولاً از پوست و پولک ماهی استفاده نمی‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بافق خبر,

نسرین مشایی افزود: یکی که از نقاط قوت تیلاپیا پوست بسیار ضخیم این ماهی ست که مورد استقبال صنعت چرم‌سازی در دنیا قرارگرفته و ازجمله تولیدات آن می‌توان به ساخت دستکش‌های چرمی، کفش، کیف، صنایع‌دستی و لوازم تزیینی اشاره کرد.

 وی ادامه داد: موسسه ما در این زمینه کارهای خوبی انجام داده و در بافق مراحل اولیه توسعه تولید این ماهی را پیش‎رو داریم و برنامه‌ریزی‌شده که با پیشرفت تولید آن در شهرستان، فاز فرآوری هم در منطقه داشته باشیم. هدف این است که چرخه کامل تولید تا فرآوری را در شهرستان داشته باشیم.

مشایی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر طبق مصوبه‌ای که بین سازمان‌های محیط‌زیست و شیلات ایران و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی منعقدشده مجوز پرورش تیلاپیا در مزارع اطراف شهرستان صادرشده است.

انتهای پیام/ع.ع

,

نسرین مشایی افزود: یکی که از نقاط قوت تیلاپیا پوست بسیار ضخیم این ماهی ست که مورد استقبال صنعت چرم‌سازی در دنیا قرارگرفته و ازجمله تولیدات آن می‌توان به ساخت دستکش‌های چرمی، کفش، کیف، صنایع‌دستی و لوازم تزیینی اشاره کرد.

,

, ,

 وی ادامه داد: موسسه ما در این زمینه کارهای خوبی انجام داده و در بافق مراحل اولیه توسعه تولید این ماهی را پیش‎رو داریم و برنامه‌ریزی‌شده که با پیشرفت تولید آن در شهرستان، فاز فرآوری هم در منطقه داشته باشیم. هدف این است که چرخه کامل تولید تا فرآوری را در شهرستان داشته باشیم.

,

مشایی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر طبق مصوبه‌ای که بین سازمان‌های محیط‌زیست و شیلات ایران و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی منعقدشده مجوز پرورش تیلاپیا در مزارع اطراف شهرستان صادرشده است.

,

انتهای پیام/ع.ع

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه