در راستای بهبود و افزایش کیفیت و بهداشت نان در شهرستان بهارستان همایش آموزشی متصدیان نانوایی در شهرستان بهارستان برگزار گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، اولین همایش و کارگاه آموزشی متصدیان واحدهای نانوایی شهرستان بهارستان با حضور رضا طاهرخانی بخشدار بخش گلستان، بیوک حمیدی رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان، حسین ناطقیپور رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان، رؤسای اتحادیههای اتاق اصناف بهارستان، سیفالله علامی معاون برنامهریزی، اداری و مالی فرمانداری شهرستان و جمعی دیگر از مسؤولین و نانوایان شهرستان بهارستان برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,این کارگاه آموزشی بهمنظور ارتقاء سطح کیفی و کمی نان در سالن شهید مطهری شهرگلستان برپا شد، که در آن به مباحثی از جمله اهمیت نان، آلودگی نان، بهداشت فردی و مکان نانواییها، مضرات جوش شیرین، محاسن استفاده از خمیر مایه، شرح چک لیست نانوائی و انتظارات از نانواییها به ارائه مطالب علمی پرداخته شد.
,لازم به ذکر است که برگزاری چنین همایشهایی برای اصناف دیگر می تواند حائز اهمیت و مفید باشد چراکه یادآوری و آموزش برخی موارد در این همایش نه تنها سبب یادگیری نانوایان بهارستانی شد بلکه آنها از شرکت در این همایش ابراز رضایت کردند.
,درپایان ناگفته نماند که در انتهای این همایش از نانوایان نمونه شهرستان بهارستان توسط مسؤولان بهارستانی تقدیر و تشکر صورت گرفت، تا این امر نیز انگیزهای برای فعالان این صنف به منظور فعالیت در چهارچوب موازین تعیین شده و به شکل بهداشتی شود.
,انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه