اخبار داغ

رئیس اداره ورزش و جوانان جوین اعلام کرد:

برگزاری کلاس داوری درجه سه والیبال در جوین

برگزاری کلاس داوری درجه سه  والیبال در جوین
رئیس اداره ورزش و جوانان جوین گفت: کلاس داوری درجه 3 والیبال، ویژه بانوان با حضور نماینده فدراسیون والیبال کشوری، در شهرستان جوین برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشم یزدی رئیس اداره ورزش و جوانان جوین در گفت و گو با آل نور اظهار داشت: کلاس های داوری درجه 3 والیبال در شهرستان جوین، با حضور مدرس بانوان ،خانم امینی نماینده فدراسیون والیبال کشوری،در سالن های ورزشی هلال احمر , شهید قنبری نیا و سالن اداره ورزش و جوانان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,

 

,

وی افزود:  تعداد 18 نفر ازبانوان از 4 شهرستان مشهد، جغتای، سنخواست و جوین در این کلاس ها شرکت کردند.

,

 

,

رئیس اداره ورزش و جوانان جوین تصریح کرد: هیئت والیبال شهرستان جوین یکی از فعالترین هیئت ها می باشد که در طی سال در تمام مناسبت ها مسابقات مربوطه را به شکل مستمر و منظم انجام داده است .

,

 

,

یزدی در پایان از زحمات رئیس هیئت والیبال شهرستان، مهدی بهروزفر و خانم ها سیرغانی و امیری مقدم که برای تشکیل این کلاس تلاش بسیاری داشتند، تقدیر و تشکر کرد.

,

 

,

انتهایپیام/

,

 

,

 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه